Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Andris Gulbis: Šosezon tā vēl neesam spēlējuši

LETA, 25.11.2007. 09:00 | komentāri (3)

Pēc Eiropas Handbola federācijas (EHF) kausa izcīņas trešās kārtas atbildes spēles, kurā Latvijas handbola čempionvienība ASK-AB.LV sestdien ar rezultātu 29:23 savā laukumā pārspēja Francijas klubu "Grand Littoral", Latvijas komandas galvenais treneris Andris Gulbis atzīmēja, ka komanda tā vēl šosezon nav spēlējusi.
Andris Gulbis: Šosezon tā vēl neesam spēlējuši

Galerijas:

"Pirms spēles īsti pārliecības nebija, taču nospēlējām veiksmīgi. Pirmajā spēlē atmosfēras dēļ neizskatījāmies pēc sevis, atveroties tikai šodienas spēlē. Mums par problēmu kļūst vairākuma izspēle, jo īsti nezinam, ko tajā darīt. Tieši tur arī palika daudz punktu abās spēlēs. Visu šo nedēļu analizējām pretiniekus, veiksmīgi tiekot galā ar viņu centra uzbrukumu," pēc mača atzina Andris Gulbis.

"Pēc šādas spēles puiši dabūs tonusu turpmākajām spēlēm. Šosezon tā vēl neesam spēlējuši. Tā spēlējot varam uzvarēt ikvienu," ASK-AB.LV galvenais treneris izteica apmierinātību ar komandas darbību.

"Ja labi nostāv vārtsargs, tad jebkura komanda var cīnīties ar jebkuru. Šodien bija iespēja iekļūt nākošajā kārtā," pēc spēles teica ASK-AB.LV spēlētājs Aivis Jurdžs, kurš mača laikā guva septiņus vārtus.

Runājot par pirmo spēli, Jurdžs atzina, ka nepierastie spēles apstākļi, lielais skatītāju skaits, pretinieka iepazīšana spēles sākumā arī ļāva mājiniekiem izvirzīties vadībā ar rezultātu 8:1. Pēc tam spēle esot ritējusi līdzīgi.

"Šodien bijām noskaņoti uz uzvaru, tikai nezinājām ar cik vārtu pārsvaru," teica Jurdžs.

Jau ziņots, ka abu komandu pirmajā tikšanās reizē Latvijas čempionvienība izbraukumā piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 24:32 (12:17). Nākamajā kārtā iekļuva Francijas klubs, jo divu spēļu summā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 55:53.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV