Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Baronam" FIBA Eiropas kausa atbildes spēlē veiksmīgs zaudējums

LETA, 28.11.2007. 08:55

FIBA Eiropas kausa izcīņas atbildes spēlē "Barons"/LMT ar rezultātu 80:83 otrdien izbraukumā piekāpās Izraēlas klubam "Iscar Nahariya", taču iekļuva grupu turnīrā, jo pirmajā spēlē Rīgā izcīnīja uzvaru ar četru punktu pārsvaru - 81:77.
"Baronam" FIBA Eiropas kausa atbildes spēlē veiksmīgs zaudējums
Pēc pirmās ceturtdaļas "Barons"/LMT bija vadībā ar 15 punktu pārsvaru - 28:13, pēc pirmā puslaika ar 12 punktu pārsvaru - 48:36, bet pēc trešās ceturtdaļas ar 13 punktu pārsvaru - 71:58.

"Abas komanda bija tiešām spēkos līdzīgas," pēc spēles uzsvēra "Barons"/LMT galvenais treneris Kārlis Muižnieks. "Abas spēles aizritēja ļoti līdzīgā cīņā. Trešajā ceturtdaļā vēlreiz ieguvām vērā ņemamu pārsvaru, taču tik un tā neizdevās izvairīties no saspringtas galotnes. Pēdējā ceturtdaļā mājinieki parādīja īstenu cīnītāju raksturu, spējot atspēlēties. Iekrāto pārsvaru pilnībā neizsējām, jo mums nepieciešamais "plus viens" tika nosargāts. Esam patiešām priecīgi par iekļūšanu FIBA kausa grupu turnīrā."

Grupu turnīra izloze notiks 30. novembrī. Otrajā kvalifikācijas kārtā uzvaras izcīnīja arī "Zagreb" (Horvātija), "Proteas EKA AEL" (Kipra), "Mavpi", "Himik" (abas Ukraina), "Ural-Great", Sanktpēterburgas "Spartak", "CSK-VVS", "Lokomotiv" (visas Krievija), "Banvit" (Turcija), "Dexia" (Beļģija), "Olympia", "PAOK" (abas Grieķija), "Lappeenranta" (Somija), "Cholet Basket" (Francija), bet atlikusī komanda kļūs zināma 28. novembrī, kad Čehijas "Prostejov" uzņems Igaunijas "Rock". Pirmajā spēlē Tallinā mūsu kaimiņi uzvarēja ar 25 punktu pārsvaru.

Grupu turnīra pirmās spēles ieplānotas 11. un 18. decembrī, bet atlikušie četri mači notiks pēc gadu mijas.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV