Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

“Sportland Origo” - atkal trasē!

easyget.lv, 28.11.2007. 09:45 | komentāri (3)

Sporta preču veikalu tīkls “Sportland” rekonstruējis vienu no populārākajām savām veikalu tīkla tirdzniecības telpām - “Sportland Origo”, kura iekārtojuma viens no akcentiem ir pilsētvides stils. Veikalā ir iekārtota īpaša “urban zone”, kurā varēs iegadāties sportošanai pilsētā piemērotus sporta apģērbus, ekstrēmo un populārāko sporta veida inventārus.
“Sportland Origo” - atkal trasē!

Galerijas:

Sporta preču veikala tīkla “Sportland” ķēde “Sportland Origo” ir bijis līdz šim viens no populārākajiem veikaliem, apgrozījuma ziņā ieņemot pirmo vietu pēc pārdošanas apjoma uz vienu kvadrātmetru.

Kā būtisks jaunums veikala atklāšanā tika uzsvērta veikala kopējā pieeja integrācijai pilsētvidē. Ielu stils tagad redzams iemiesojies veikala sortimentā, interjerā un atmosfērā. Viens no veikala akcentiem ir Austrumeiropas graffiti leģendas Krys veidotie graffiti zīmējumi, kuros atspoguļoti gan kreatīvie, gan arī pilsētai piemērotie sporta virzieni – break dance, skeitbords, basketbols, bmx un citi.

Pilsētas ielu atmosfēra bija noteicošā arī “Sportland Origo” atklāšanas pasākumā 27.novembrī. Cīņā par labākajiem break dance trikiem DJ AG pavadībā iesaistījās Latvijas labākie break dance grupas “Camelot” pārstāvji un viņu čīņu biedri – dejotāji no apvienības “Skefolt”. Basketbola un futbola konkursos piedalījās sieviešu basketbola komandas “Avantis/Turība” pārstāves un futbola kluba “Skonto” spēlētāji. Pasākumu vadīja sporta žurnālists Armands Simsons.
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV