Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Ainārs Čukste: viss bija jāpanāk ar smagu cīņu

LETA, 29.11.2007. 11:30

Pēc FIBA Eirolīgas spēles, kurā Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) pagājušās sezonas čempionvienība "TTT/Rīga" trešdien savā laukumā ar rezultātu 77:66 pārspēja Ungārijas komandu Šopronas "MKB Euroleasing", Latvijas komandas galvenais treneris Ainārs Čukste atzina, ka viņa vadītajai komandai viss bija jāpanāk ar smagu cīņu.
Ainārs Čukste: viss bija jāpanāk ar smagu cīņu
"Neizdevās sākumā plānotā spēle. Gribējām pietaupīt Ievu Tāri, jo viņai ir problēmas ar elkoni, tāpēc sākumsastāvā devās Dace Krūmiņa, kas izbrīnīja pretinieces, tomēr nesaku, ka pirmā ceturtdaļa neizdevās tikai vienas Daces dēļ. Izdevās otrā ceturtdaļa, taču laukumā viss bija jāpanāk ar smagu cīņu. Neesam komanda, kas var iet laukumā un "nomētāt" pretinieces. Prieks par to, ka trīs ceturtdaļas nospēlējām savā līmenī," pēc mača atzina Čukste.

Runājot par turpmākajām FIBA Eirolīgas turnīra spēlēm, Čukste uzsvēra, ka komanda neapstāsies.

"Liela nozīme šajā turnīrā ir mājas faktoram, tāpēc nākamā spēle savā laukumā ar Neapoles klubu "Phard" būs ļoti svarīga," atklāja "TTT/Rīga" galvenais treneris.

Salīdzinot komandas apakšgrupā, Čukste uzsvēra, ka visas ir spēkos līdzīgas, izņemot Gundara Vētras trenēto Maskavas CSKA, kura ir daudz stiprāka.

"Katrai komandai ir savas īpatnības. Šodien mums palīdzēja tiesneši, neļaujot asu spēli, tomēr tā kā tiesneši spēlēs vienmēr ir no tuvākā reģiona, Ungārijā spēle būs daudz rupjāka, kas mums ir neparocīgāk," atzina Čukste.

""TTT/Rīga" basketbolistes šodien bija labākas. Pretinieces šodien izcīnīja daudz vairāk atlēkušo bumbu. Nespēlējām slikti, tomēr nespējām viņas apturēt," pēc mača atklāja Ungārijas komandas galvenais treneris Norberts Šekeli.

Arī "MKB Euroleasing" basketboliste Oleksandra Gorbunova pēc mača uzsvēra, ka Latvijas komanda izcīnīja daudz atlēkušo bumbu. "Centāmies spēlēt asu spēli, tomēr tiesneši to neatļāva, dodot mums daudz piezīmes. Mūsu mīnuss ir arī tas, ka esam augumā mazākas nekā "TTT/Rīga" spēlētājas," atklāja Gorbunova.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV