Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Kērtiss Miledžs atkal “ASK Rīgas” komandas ierindā

Gatis Kreceris, 08.12.2007. 12:15 | komentāri (2)

Uzvaras gājienu Latvijas Basketbola Līgā turpina Latvijas čempioni „ASK Rīga” basketbolisti, kuri savā laukumā pārliecinoši ar 96:72 apspēlēja Liepājas „Lauvas”. Rezultatīvākais „armijnieks” ar 22 gūtajiem punktiem bija komandas kapteinis, Sandis Valters. Pēc ilgāka laika no traumu sadziedēšanas laukumā atgriezās viens no „ASK Rīga” līderiem Kērtiss Miledžs.
Kērtiss Miledžs atkal “ASK Rīgas” komandas ierindā

Galerijas:

Par mača favorītu viennozīmīgi bija uzskatāmi Latvijas čempioni „ASK Rīga” basketbolisti, kuri šogad Latvija Basketbola Līgā zaudējuma rūgtumu tā arī vēl nav izjutuši. Aizvadītajos četros mačos „armijnieki” izcīnījuši tikai un vienīgi uzvaras. Savā pēdējā LBL spēlē „ASK Rīga” viesos ar 85:64 pārliecinoši apspēlēja turnīra pastarīti „Ķeizarmežu”. Liepājnieki līdz šim nospēlētājas 7 spēlēs bija izcīnījuši tieši tikpat uzvaras cik šīsdienas pretinieks, kā arī 3 reiz atzinuši pretinieku pārākumu. Tāpat kā „armijnieki” arī „Lauvas” LBL pēdējo maču aizvadīja pret „Ķeizarmežu”, kur triumfēja samērā pārliecinoši ar 87:70.

Mājinieku starta piecinieks: Bramlets, Sanderss, Buškevics, Valters un Broilss. Savukārt „Lauvas” spēli sāka ar Pusaudzi, Štālbergu, Riču, Ansonu un Pusaudzi.

Jau no paša mača sākuma mājinieki diktēja notikumus laukumā. Viesi pirmajās desmit minūtēs tā arī nespēja apturēt „armijnieku” uzbrukumu, kuri „Lauvu” grozā sabēra 38 punktus, uz ko viesi atbildēja ar 15 punktiem. Rezultāts pēc pirmās desmitminūtes 38:15. Mājiniekiem pirmajā ceturksnī pa 8 punktiem guva Jahovičs un Broilss, bet viesiem ar 7 punktiem atzīmējās Kosuškins. Jāatzīmē, ka ceturtdaļas vidusdaļā laukumā pēc traumu sadziedēšanas atgriezās Miledžs un Freimanis.

Otrajā ceturtdaļā viesi nedaudz pievilka, tomēr pie došanās atpūtā „armijniekiem” piederēja ļoti pārliecinošs pārsvars ar 21 punktu, 60:39. Mājiniekiem pirmajā puslaikā rezultatīvākais spēlētājs ar 13 punktiem bija Broilss, bet viesiem 9 punktus guva Kosuškins.

Otrajā puslaikā spēle aizritēja vairāk vai mazāk līdzīgi, bet tas neko būtiski vairs nemainīja, „armijnieki” sev uzvaru bija nodrošinājuši jau pēc pirmās ceturtdaļās. Laukuma saimnieku treneris Ramuns Butauts deva iespēju spēlēt visiem spēlētājiem un punktus guva visi laukumā nākušie „armijnieki”. Spēles beigu rezultāts 96:72.

Uzvarētājiem rezultatīvākais spēlētājs ar 22 punktiem bija komandas kapteinis, Sandis Valters. Zaudētājiem „double double” savāca Stīvs Ričs, kurš guva 21 punktu un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas.

„ASK Rīga” - Liepājas „Lauvas” 96:72 (38:15, 22:24, 20:16, 16:17)

ASK: Valters 22, Jahovičs 13, Broilss 13, Miledžs 10, Bramlets 10, Sanderss 8, Grafs 7, Buškevics 6, Bertāns 6, Freimanis 1.

Lauvas: Ričs 21, Jurevičus 14, Kosuškins 12, Štālbergs 6, Pusaudzis 5, Ansons 4, Citskovskis 4, Mētra 4, Graudiņš 2.



Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV