Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Kārlis Muižnieks: Puiši cīnījās līdz pēdējām sekundēm

LETA, 12.12.2007. 13:45

Pēc izcīnītās uzvaras FIBA Eiropas kausa izcīņas apakšgrupu turnīra pirmās kārtas spēlē izbraukumā ar 73:69 pār Krievijas klubu Rostovas pie Donas "Lokomotiv", Latvijas kluba "Barons"/LMT galvenais treneris Kārlis Muižnieks otrdien uzsvēra, ka spēles rezultātu izšķīra spēlētāju cīņa līdz pašai mača izskaņai.
Kārlis Muižnieks: Puiši cīnījās līdz pēdējām sekundēm
""Lokomotiv" ir ļoti spēcīgs sāncensis, kas šai spēlei bija lieliski sagatavojies," uzsvēra Mužnieks. "Labi sākām spēli, taču mājiniekiem izdevās līdzsvarot cīņu. Puiši cīnījās līdz pēdējām spēles sekundēm, kad arī tika izšķirts spēles liktenis. Nevar noliegt, ka arī veiksme bija mūsu sabiedrotā."

"Mūsu komanda demonstrēja labu sniegumu, taču dažas kļūdas, par kurām nevēlos runāt, izšķīra spēles likteni," pēc mača teica "Lokomotiv" galvenais treneris Oļegs Meleščenko. "Sāncenši spēlēja ne tikai labi, bet arī interesantu basketbolu, gūstot svarīgu uzvaru."

Meleščenko piebilda, ka otrā riņķa mačā Rīgā "Lokomotiv" centīsies revanšēties. "Vienas spēles rezultāts nav izšķirošs komandu galējā izvietojumā turnīra tabulā."

Vēl turnīra D apakšgrupā spēlē arī Ukrainas klubs "Himik" un Francijas vienība "Cholet Basket", kas savstarpējo spēli aizvadīs šodien.

Apakšgrupas nākamajās spēlēs Latvijas klubs 19.decembrī mājās Olimpiskajā sporta centrā tiksies ar "Himik", 9.janvārī mājās "Arēnā Rīga" ar "Cholet Basket", 15.janvārī mājās "Arēnā Rīga" ar "Lokomotiv", 22.janvārī izbraukumā ar "Himik", bet 29.janvārī izbraukumā ar "Cholet Basket". Turnīra ceturtdaļfinālā iekļūs grupas divas spēcīgākās vienības.

Šosezon FIBA Eiropas kausa izcīņas turnīru sāka 38 klubi, no kuriem seši izstājās jau pēc kvalifikācijas pirmās kārtas. Pārējās 32 komandas cīnījās par iekļūšanu grupu turnīrā. Pēc divu apļu izspēles atlikušie 16 klubi tika sadalīti četrās grupās.

Turnīra ceturtdaļfināli sērijā līdz divām uzvarām norisināsies 19.februārī, 26.februārī un nepieciešamības gadījumā arī 4.martā, bet finālčetrinieka cīņas norisināsies no 18.marta līdz 20.martam.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV