Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Nordea" kļūst par basketbola kluba "TTT/Rīga" ģenerālsponsoru

easyget.lv, 12.12.2007. 17:45

"Nordea banka" parakstījusi ilgtermiņa sadarbības līgumu ar sieviešu basketbola klubu "TTT/Rīga".
"Nordea" kļūst par basketbola kluba "TTT/Rīga" ģenerālsponsoru
Sadarbības līgums tiek slēgts uz trim gadiem, pirmajā sezonā klubam piešķirot 200 000 latus, informēja informēja bankas sabiedrisko attiecību vadītāja Dagnija Stuķēna.

"Nordea" atbalsta pasaules lielākos un populārākos sporta veidus, kas ir pārstāvēti Latvijā - futbolu un basketbolu. "Nordea" jau vairākus gadus atbalsta Latvijas Futbola federāciju un Latvijas Jaunatnes futbola līgu. Šoruden tika paziņots par atbalstu basketbola klubam "Barons"/LMT. Kopš 2006.gada banka ir arī starptautiskā Nordea Rīgas maratona ģenerālsponsors.

"Basketbola klubs "TTT/Rīga" šajā sezonā ir izvirzījis sev ambiciozus mērķus - uzvarēt ne tikai Latvijas un Baltijas čempionātos, bet arī iekļūt Eiropas 16 labāko komandu skaitā. "Nordea" bankai ir liels pagodinājums palīdzēt sasniegt šos mērķus, īpaši laikā, kad klubs pārkāpj apaļajam piecdesmit gadu pastāvēšanas slieksnim," sacīja bankas vadītājs Valdis Siksnis.

"TTT/Rīga" prezidents Jānis Birks (TB/LNNK) norādījis, ka ilgtermiņa saistības, ko uzņēmusies "Nordea banka", sieviešu basketbolam nozīmē stabilitāti un izaugsmi. Tas nozīmē arī nemitīgu darbu un tiekšanos uz sasniegumiem, lai nostiprinātu "TTT/Rīga" vārdu Eiropā. "Tomēr manas lielākās cerības saistās ar jaunu talantu piesaisti klubam," sacījis Birks.

"TTT/Rīga" ģenerālmenedžeris Edgars Buļs uzsvēris, ka, tuvojoties "TTT/Rīga" kluba 50 gadu jubilejas gadam, izvirzīs arvien jaunus mērķus, kuru sasniegšanā drauga plecs būs nenovērtējams.

Šovakar plkst.19.30 FIBA Eirolīgas spēlē Olimpiskajā sporta centrā "TTT/Rīga" pirms spēles ar Maskavas CSKA vienību, "Nordea" viceprezidente Jana Strogonova pasniegs čeku 200 000 latu apjomā basketbola kluba "TTT/Rīga" prezidentam Birkam.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV