Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Košicē uzstādīts FIBA Eirolīgas apmeklētības rekords

LETA, 13.12.2007. 12:15

Sieviešu FIBA Eirolīgas spēlē basketbolā otrdien Slovākijas pilsētā Košicē mačā starp vietējo "Kosit 2013" vienību un pašreizējo turnīra čempionvienību Krievijas klubu Maskavas apgabala "Spartak" tika uzstādīts līgas apmeklētības rekords.
Maču apmeklēja 7120 skatītāji, pārspējot līdzšinējo rekordu 5500 skatītājus, kas tika panākts pirms trīs gadiem Ungārijā "MiZo Pecs" kluba spēles laikā. Skatītāju lielās intereses dēļ mačs tika pārcelts no Košices komandas ierastās mājas zāles ar 3000 skatītāju vietām uz vietējo ledus halli.

Mačā "Spartak", kā sastāvā spēlē par pasaules labāko basketbolisti uzskatītā austrāliete Lorēna Džeksone, kā arī ASV izlases zvaigznes Diana Taurasi un Sjū Bērda, šosezon veiksmīgi spēlējošo "Kosit 2013" vienību pieveica ar rezultātu 84:62. Tomēr abu komandu pirmajā spēlē Krievijā turnīra pirmās kārtas mačā mājinieces izcīnīja uzvaru tikai ar rezultātu 62:60.

"Mājinieces spēlēja labi un parādīja veiksmīgu sniegumu. "Spartak" starta piecinieks iespējams ir labākais Eiropā, un žēl, ka abu komandu pirmajā spēlē izbraukumā "Kosit 2013" neuzvarēja," izteicās Slovākijas Basketbola asociācijas prezidents Rūdolfs Petrovskis. "Apmeklētības rekordu pārspējām, pateicoties cilvēku lielajai interesei par basketbolu Košicē."
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV