Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Notiks cīņa par K-1 Saldus karali, bet Boža cīnīsies ar vīrieti

EasyGet.lv, 21.11.2011. 14:01 | komentāri (1)

26. novembrī plkst. 19:00 Saldū ies gaisā šā gada visneparastākais cīņu šovs „JFX fights Saldus", kura vakara galvenais mačs būs boksa cīņa starp Latvijas un pasaules čempioni boksā UBO (Universal Boxing Organization) versijā Agnesi Božu un Lietuvas vieglā svara amatieru bokseri Kestuti Tervidu. Otrs šā pasākuma karstākais mačs būs cīņa starp diviem saldeniekiem - Mārtiņu Kaļiņinu (Saldus karatē klubs) un Gintu Baldiņu (JCK Saldus), kuri cīnīsies par Saldus K-1 karaļa titulu svarā līdz 79 kg, informē „JFX fights Saldus" Sabiedrisko attiecību speciālists Artūrs Stulpiņš.
Notiks cīņa par K-1 Saldus karali, bet Boža cīnīsies ar vīrieti

Pasaulē boksa mači starp vīrieti un sievieti nav vairs nekāda ekskluzīva parādība, taču Latvijā tāda cīņa notiks pirmo reizi. Iniciatore šim mačam ir armēņu izcelsmes latviete Agnese Boža, kura Latvijas un pasaules boksa čempiones tituliem grib pievienot arī uzvaru pār vīrieti.

Latvijā Agnesei vīriešu dzimtas pretinieku nebija iespējams atrast, tāpēc oponentu meitenei nācās meklēt kaimiņzemē. Lai arī pretinieka meklēšana ieilga, jo retais vīrietis grib boksēties ar sievieti, ringā pret Agnesi iziet piekrita piecdesmit septiņus kilogramus smagais Kestutis Tervidas.

„Man ir lielāka pieredze," pārliecināta Boža. „Zinu to, ka viņš ir ļoti ātrs. Cīņa būs līdzīga, taču es mēģināšu viņu nokautēt. Ja nenosēdināšu viņu, domājams, ka pēc punktiem leiti būs grūti uzvarēt."

Vēl Saldū notiks cīņa par Saldus K-1 karaļa titulu, kurā dūres krustos Mārtiņš Kaļiņins ar Gintu Baldiņu. Kādas pilsētas karaļa tituls tiks izcīnīts tikai otro reizi. Vasarā par Tukuma K-1 karali kļuva Aigars Buga pēc punktiem uzveicot Vjačeslavu Skrejveru.

Uz „Saldus sporta kompleksa" (Jelgavas iela 6) ringa kāps vēl tādi Latvijā pazīstami vārdi kā pasaules vicečempions kikboksā un Latvijas čempions boksā Mārtiņš Kukulis, Latvijas čempions džudo (jauniešiem) Artūrs Fedotovs, Latvijas čempions pankrationā Jurijs Iļjins u.c.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV