Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Noskaidrotas labākās studentu komandas frisbijā

EasyGet.lv, 06.12.2011. 09:43

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 3.-4. decembrī, Valmierā norisinājās Latvijas Studentu Frisbija Čempionāts 2011 jauktajā grupā. Pirmās vietas medaļas izcīnīja Latvijas Universitātes pirmā komanda, bet Spirita balva pienācās Rīgas Tehniskās universitātes pirmajai komandai, informē čempionāta direktors Ritvars Carevs.

Jau ceturto gadu decembra sākumā studenti no visas Latvijas pulcējas Valmierā, lai noskaidrotu labākās frisbija komandas. Šoreiz pasākumā piedalījās 120 sportisti, kas pārstāvēja Liepājas Universitāti, Ventspils Augstskolu, Rīgas Stradiņa universitāti, Rīgas Tehnisko universitāti, Latvijas Sporta pedagoģisko akadēmiju, Latvijas Universitāti, Vidzemes Augstskolu, un šosezon debitējušo Daugavpils Universitāti. Pēc divu dienu sacensības, 13 komandu konkurencē pārākā kārtējo reizi izrādījās Latvijas Universitātes pirmā komanda, otro vietu izcīnīja RTU otrā komanda, bet trešajā vietā ierindojās Ventspils Augstskola. Spēles gara jeb Spirita kausu izpelnījās RTU pirmā komanda, savukārt rezultatīvākā spēlētāja gods pienācās Niklāvam Šnepstam vīriešu konkurencē un Lāsmai Kublickai sieviešu konkurencē.

Čempionāta direktors Ritvars Carevs ar sacensību norisi ir apmierināts: „Spēles šogad bija interesantas, komandu vietu sadalījumā ir arī daži pārsteigumi. Domāju, tas spēlētājus sapurinās un motivēs trenēties vēl aktīvāk. Patīkami laukā redzēt jaunas sejas, īpašs prieks par Daugavpils Universitātes komandu, kas čempionātā piedalījās pirmo reiz."

Latvijas Studentu Frisbija Čempionāts ir spēlētāju iecienīts ikgadējs pasākums, kurā pa dienu studenti mērojas spēkiem laukumā, bet vakarā kopā piedalās vienojošā izklaides pasākumā. Šīgada tematiskā hipiju ballīte kā ierasts notika „Mazajā Ansī", kur vietu sev rada kā aktīvi dejotāji un braši pirtī gājēji, tā spēļu analizētāji un stratēģiju kalēji.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV