Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Barons"/LMT piekāpjas SEB BBL čempionvienībai "Lietuvos Rytas"

LETA, 29.12.2007. 11:00

SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas spēlē Latvijas pagājušās sezonas trešais spēcīgākais klubs "Barons"/LMT izbraukuma mačā Viļņā piektdien ar rezultatīvā mačā ar 86:96 piekāpās līgas čempionvienībai Viļņas "Lietuvos Rytas".
"Barons"/LMT piekāpjas SEB BBL čempionvienībai "Lietuvos Rytas"
Rezultatīvākais mačā ar 24 gūtajiem punktiem bija Armands Šķēle, bet 18 punktus "Barons"/LMT labā guva Demetrijs Darnels Aleksanders. Savukārt "Lietuvos Rytas" vienībā 19 punktus guva Žao Paulu Batista, bet latviešu saspēles vadītājs Roberts Štelmahers traumas dēļ spēlei nebija pieteikts.

Spēles pirmos piecus punktus guva mājinieki, tomēr, pateicoties Armanda Šķēles sešiem gūtajiem punktiem, jau trešajā minūtē "Barons"/LMT rezultātu spēja izlīdzināt - 8:8. Turpinājumā Latvijas kluba basketbolisti spēja pat pārņemt vadību un mazāk nekā divas minūtes pirms pirmās ceturtdaļas beigām atradās vadībā ar 26:18, bet tā noslēdzās ar rezultātu 28:24. Armands Šķēle spēles pirmajās desmit minūtēs guva 15 punktus.

"Barons"/LMT vadību spēja saglabāt otrās ceturtdaļas pirmās trīs minūtes, bet turpinājumā to vairs neatguva. Vēl spēles 16.minūtē "Lietuvos Rytas" atradās vadībā tikai ar 41:39, tomēr pēc tam guva deviņus punktus pēc kārtas, savukārt pirmais puslaiks jau noslēdzās ar 55:42 Viļņas vienības labā.

Spēles otrajā puslaikā "Lietuvos Rytas", kas mačā daudz ļāva spēlēt vienības rezervistiem, pārsvaru būtiski palielināt nespēja un arī "Barons"/LMT pretiniekiem pietuvoties nespēja, kas pēc trešās ceturtdaļas deva rezultātu 72:60, bet mačs noslēdzās ar 96:86 "Lietuvos Rytas" labā.

Abu komandu šīs sezonas pirmajā tikšanās reizē Rīgā "Lietuvos Rytas" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 83:68.

Līgas kopvērtējumā "Lietuvos Rytas" ar desmit uzvarām 11 spēlēs saglabāja otro vietu, savukārt "Barons"/LMT basketbolisti 12 spēlēs izcīnījuši piecas uzvaras, kas dod piekto pozīciju.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV