Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

“ASK Rīga” saglabā cerības uz turpmāko dalību ULEB kausa izcīņā

Gatis Kreceris, 09.01.2008. 08:10 | komentāri (5)

Otrdien, trešo uzvaru ULEB kausa izcīņā savās mājās „Arēnā Rīga” izcīnīja „ASK Rīga” basketbolisti, kuri ar 70:60 apspēlēja Artlandes „Dragons” komandu no Vācijas. Uzvarētājiem ar 15 punktiem rezultatīvākais spēlētājs bija Dveins Broilss.
“ASK Rīga” saglabā cerības uz turpmāko dalību ULEB kausa izcīņā

Galerijas:

Šosezon abām komandām šī bija jau otrā tikšanās reize. Pirmajā spēlē izbraukumā, „ASK Rīga” basketbolisti piedzīvoja sāpīgu zaudējumu ar 71:73, tādēļ šajā mačā „armijniekiem” bija nepieciešama uzvara ar vismaz 3 punktu pārsvaru, lai saglabātu vismaz teorētiskas iespējas pacīnīties par iekļūšanu turnīra nākamajā kārtā.  

„ASK Rīga” basketbolisti savā pēdējā spēlē (BBL), kura tika aizvadīta 5. janvārī cieta sāpīgu zaudējumu ar 68:72 pret sīksto Šauļu vienību. Pēc šī mača „armijnieku” galvenais treneris Ramūns Butauts rūpīgi gatavoja spēlētājus tieši mačam ar „Dragons” vienību, jo tā bija komandas pēdējā iespēja aizķerties un uzkavēties ULEB kausā.

Spēles pirmo puslaiku „armijnieki” aizvadīja maz rezultatīvi, bet viesi vel maz rezultatīvāk. Abu komandu izpildījumā bija daudz brāķa (kļūdu) un daudz neprecizitātes uzbrukumu noslēgumos. Pēc nospēlētām 20 minūtēm rezultāta tablo vēstīja 29:20 rīdzinieku labā.

Otrajā puslaikā spēle izvērtās līdzīga un daudz skatāmāka nekā tā bija pirmajās 20 minūtēs. Viesiem pateicoties „armijnieku” ciešajai aizsardzībai atspēlēties neizdevās, līdz ar to mājinieki svinēja visai pārliecinošu uzvaru ar 70:60.

Lielisku spēli uzvarētājiem aizvadīja Dveins Broilss, kurš savas komandas labā guva 15 punktus. Kērtiss Miledžs izcēlās ar 11 punktiem un Gatis Jahovičs ar 9. Zaudētājiem ar 13 punktiem rezultatīvākais vīrs laukumā bija Makintošs.  

Pirms šīsdienas spēles abas komandas H grupas turnīra tabulā atradās viena otrai blakus. „Dragons” ar septiņās spēlēs izcīnītiem 4 panākumiem un 3 zaudējumiem atradās ceturtajā vietā, savukārt „armijnieki” tik pat mačos bija „paņēmuši” 2 uzvaras un 5 reiz atzinuši pretinieku pārākumu, kas deva piekto vietu.  



 
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV