Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Biedriņš NBA "Visu Zvaigžņu" spēles balsojumā pagaidām devītais

LETA, 11.01.2008. 15:30 | komentāri (2)

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "Visu Zvaigžņu" spēles balsojuma ceturtdien publicētajos starprezultātos līderpozīcijas saglabā Bostonas "Celtics" uzbrucējs Kevins Gārnets un Hjūstonas "Rockets" centrs Jao Mins, bet Goldensteitas "Warriors" klubu pārstāvošais latvietis Andris Biedriņš ieņem devīto vietu starp Rietumu konferences centriem.
Biedriņš NBA "Visu Zvaigžņu" spēles balsojumā pagaidām devītais
Gārnets atrodas līderpozīcijās Austrumu konferencē un ir saņēmis visvairāk balsu no visiem basketbolistiem. Par viņu nobalsots 1 756 251 reizi. Uzbrucējs apsteidz Klīvlendas "Cavaliers" klubu pārstāvošo Lebronu Džeimsu, kurš saņēmis 1 564 974 balsis.

Austrumu konferences aizsargu vērtējumā pirmās divas vietas ieņem Dveins Veids no Maiami "Heat" un Džeisons Kids no Ņūdžersijas "Nets" komandas, bet centru konkurencē līderpozīcijās atrodas Dvaits Hovards no Orlando "Magic".

Rietumu konferencē Mins ir pārliecinoši populārākais centrs un viņš ir saņēmis 1 255 263 balsis. Devītajā vietā esošā Biedriņa kontā ir 98 460 balsis.

Starp Rietumu konferences aizsargiem pirmie ir Kobe Braients no Losandželosas "Lakers" un Treisijs Makgreidijs no Hjūstonas "Rockets", bet uzbrucēju konkurencē - Tims Dankans no Sanantonio "Spurs" un Karmelo Entonijs no Denveras "Nuggets".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV