Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

BK “Saldus” cienījamā spēlē atzīst „LU/Rīdzene” pārākumu

Gatis Kreceris, 12.01.2008. 22:25 | komentāri (1)

Sestdien, Latvijas Basketbola līgas otrās divīzijas spēlē „LU/Rīdzene” basketbolisti savā laukumā, rezultatīvā spēlē mača izskaņā ar rezultātu 106:100 pieveica LBL debitantus BK „Saldus” basketbolistus. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 29 gūtajiem punktiem bija Lauris Mizis.
BK “Saldus” cienījamā spēlē atzīst „LU/Rīdzene” pārākumu

Galerijas:

Šosezon abas komandas tiekas jau trešo reizi. Pirmajās divās cīņās pārāki bija „Barons/LMT” dublieri. Pirmajā tikšanās reizē LBL debitanti savā laukumā rezultatīvā spēlē piekāpās ar 101:108, savukārt izbraukumā saldenieki zaudēja ar 16 punktiem, 80:96.

Spēles pirmajā puslaikā spēle ritēja līdzīgi, taču tuvojoties puslaika beigām vadību pārņēma viesi, kuri pēc nospēlētām 20 minūtēm atradās vadībā ar 56:47.

Otrajā puslaikā laukuma saimnieki spēja lauzt cīņas gaitu sev par labu un galarezultātā „studenti” varēja svinēt uzvaru ar 106:100.

Uzvarētājiem rezultatīvākais spēlētājs ar 29 punktiem bija Lauris Mizis. Vēl 20 punktus savas komandas labā guva Einārs Tukišs un 19 Rūdolfs Rozītis. Zaudētājiem „double – double” savāca Janis Līcītis, kura kontā 28 punkti un 11 atlēkušās bumbas. Ar 20 punktiem „Saldus” komandā atzīmējās arī Dāvis Pabērzs.   

Spēles sākumā kādā epizodē smagu pleca traumu guva saldenieku spēlētājs Artūrs Patmalnieks, kurš pēc nepatīkamā atgadījuma tika nogādāts slimnīcā. Jau zināms, ka diemžēl Artūram šī sezona ir beigusies.     

Savās pēdējās cīņās abas komandas piedzīvoja diezgan smagus zaudējumus. Šīsdienas spēles laukuma saimnieki izbraukumā ar 87:105 piekāpās „RNS-D/Līvāni” vienībai, bet BK „Saldus” ar 65:98 kapitulēja „Ventspils/augstskolas” priekšā, kuri ir turnīra pašreizējie līderi.

Pēc aizvadītām 17 spēlēm „LU/Rīdzene” turnīra tabulā deviņu komandu konkurencē ierindojās 6 vietā, savukārt BK „Saldus” atrodas pašā tabulas lejasgalā. Jaunie „baroni” izcīnījuši 7 uzvaras un 10 reizes izjutuši zaudējumu rūgtumu, bet LBL debitanti 17 mačos paņēmuši 2 uzvaras un 15 reizes bijuši spiesti atzīt pretinieku pārākumu.
     
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV