Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Kārlis Muižnieks: Bija svarīgi iegūt psiholoģisko pārliecību

LETA, 13.01.2008. 14:05

Pēc "Barons"/LMT izcīnītās uzvaras pār "ASK Rīga" SEB BBL turnīra spēlē uzvarētāju galvenais treneris Kārlis Muižnieks teica, ka komandai bija svarīgi iegūt psiholoģisko pārliecību.
Kārlis Muižnieks: Bija svarīgi iegūt psiholoģisko pārliecību
"Spēle bija interesanta un tās liktenis izšķīrās pēdējās minūtēs. Pirms mača spēlētājiem teicu, ka, par spīti pretinieku problēmām ar sastāvu, mums jābūt gataviem cīnīties, un labi, ka uzvarējām," pēcspēles preses konferencē teica Muižnieks. "Nevarētu teikt, ka nekas neizdevās, bet ir lietas, kas jādara labāk - jāuzlabo cīņa par atlēkušām bumbām un jāspēlē agresīvāk. Uzvara bija galvenā, un mums bija svarīga psiholoģiskās pārliecības iegūšana."

"Esmu lepns par saviem spēlētājiem, jo nepilnā sastāvā cīnījāmies un bija pat iespēja uzvarēt. Tomēr tas nemazina "Barons"LMT nopelnus," atzina "ASK Rīga" galvenais treneris Ramūns Butauts.

"Spēles beigas mākam spēlēt, un cerēju, ka pēdējo metienu iemetīsim. Tomēr, ja cilvēks spēlē gandrīz 40 minūtes, tad kļūdas gadās," tā Butauts izteicās par Raiti Grafu.

Tāpat viņš atklāja, ka jau rīt komanda šādā sastāvā, kādā spēlēja šodien, dodas uz Franciju [nākamotrdien ULEB kausa izcīņas turnīra spēlē "ASK Rīga" izbraukumā tiksies ar Francijas klubu "Pau Orthez"].
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV