Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

SEB BBL Zvaigžņu spēles komandu galvenie treneri būs "Žalgiris" un "Lietuvos rytas" pārstāvji

LETA, 15.01.2008. 09:30

SEB Baltijas basketbola līgas (BBL) Zvaigžņu spēles komandu galvenie treneri būs "Žalgiris" pārstāvis Rimants Grigs un "Lietuvos rytas" pārstāvis Aleksandrs Trifunovičs.
Grigs un Trifunovičs izvēlēsies savus palīgus no citu SEB BBL līgas komandu treneriem.

Līdzjutējiem, balstoties uz spēlētāju parādīto sniegumu šajā sezonā, līdz 21.janvārim "www.bbl.net" ir iespēja nobalsot par saviem favorītiem, lai tie varētu piedalīties trešajā SEB BBL Zvaigžņu spēlē.

Balsotājiem ir iespēja izvēlēties starta pieciniekus abās komandās, kurā vienas komandas rindās spēlēs tikai spēlētāji no Baltijas, bet pretējās komandas sastāvā spēlēs SEB BBL leģionāri. Pārējos spēlētājus abās komandās izvēlēsies to galvenie treneri.

Ja balsojums tiktu apturēts tagad, tad Baltijas komandas starta pieciniekā laukumā dotos Mants Kalnietis (Kauņas "Žalgiris"), Sandis Valters ("ASK/Rīga"), Kristjans Kangurs (Tallinas "Kalev/Cramo"), Jons Mačulis (Kauņas "Žalgiris") un Eurēlijs Žukausks (Kauņas "Žalgiris"), bet leģionāru komandā Markuss Brauns (Kauņas "Žalgiris"), Georgs Cincadze (Tartu "Rock"), Metjū Nīlsens (Viļņas "Lietuvos rytas"), Gorans Juraks (Kauņas "Žalgiris") un Treviss Rīds (Tallinas "Kalev/Cramo").

Spēle norisināsies 2.februārī plkst.14.00 "Saku" hallē Tallinā.

Pirmajā SEB BBL Zvaigžņu spēlē 2006.gadā Rīgā Baltijas labāko basketbolistu komanda leģionāru izlasi uzvarēja ar 134:126, bet pagājušajā gadā Kauņā leģionāri izcīnīja uzvaru ar rezultātu 100:98.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV