Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Miņina četriniekam Eiropas čempionātā zelts

LETA, 20.01.2008. 21:15 | komentāri (1)

Pēc svētdien Čezānas trasē Itālijā izcīnītās zelta medaļas Eiropas čempionātā bobslejā četrinieku ekipāžām Latvijas ekipāžas pilots Jānis Miņins atzina, ka uzvaras pamatā bija komandas darbs.
Miņina četriniekam Eiropas čempionātā zelts
"Ir daudz un dažādi iemesli kāpēc izdevās šodien izcīnīt zelta medaļas. Uzvarai pamatā bija komandas darbs. Vēlos atzīmēt gan labo sadarbību ar treneri, gan komandas mehāniķu un ārstu pūles, jo pēc vakardienas divnieku sacensībām bija pagājis samērā neilgs laiks. Protams, lielisku darbu šodien paveica stūmēji, jo mums izdevās lielisks starts. Var teikt, ka arī veiksme bija mūsu pusē, taču arī braukšana šodien gāja labi," atzina Miņins.

Miņina ekipāža ar stūmējiem Daumantu Dreiškenu, Oskaru Melbārdi un Intaru Dambi par 0,17 sekundēm apsteidza otrajā vietā esošo Šveices ekipāžu ar pilotu Martinu Gallikeru, bet par 0,31 sekundi trešajā vietā esošo Vācijas ekipāžu ar pilotu Andrē Langi.

Otra Latvijas ekipāža ar pilotu Edgaru Maskalānu un stūmējiem Kristapu Kalniņu, Raivi Broku un Reini Rozīti izcīnīja 17.vietu, par 1.59 sekundēm atpaliekot no Miņina.

Jau ziņots, ka vakar turpat Čezānā norisinājās Eiropas čempionāts divniekiem, kurā Jāņa Miņina pilotētā ekipāža izcīnīja augsto sesto vietu
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV