Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"ASK Rīga" ar zaudējumu noslēdz dalību ULEB kausa izcīņā

Gatis Kreceris, 22.01.2008. 23:21 | komentāri (5)

Otrdien, savu dalību ULEB kausa izcīņā beidza Latvijas čempioni „ASK Rīga” basketbolisti, kas savās mājās "Arēnā Rīga" H apakšgrupas pēdējā mačā ar rezultātu 80:83 atzina Itālijas Trevīzo "Benetton" pārākumu. „ASK Rīga” sastāvā rezultatīvākais spēlētājs ar 20 gūtajiem punktiem bija Kēriss Miledžs.
"ASK Rīga" ar zaudējumu noslēdz dalību ULEB kausa izcīņā

Galerijas:

Savā otrajā debijas reizē ULEB kausā leģendārais „ASK Rīga” basketbola klubs apakšgrupas 10 spēlēs izcīnīja 3 uzvaras, kā arī 7 reizes atzina pretinieku pārākumu. H apakšgrupā 6 komandu konkurencē galarezultātā rīdzinieki ierindojās piektajā vietā, aiz sevis atstājot Francijas klubu "Pau Orthez". Ļoti iespējams ja „armijniekus” nebūtu vajājušas traumas klubs būtu kvalificējies turnīra nākamajai kārtai un iekļuvis izslēgšanas spēles. Ilgu laiku komandai nevarēja palīdzēt tās komandas kapteinis Sandis Valters, Uģis Viļums, Ernasts Kalve, Gatis Jahovičs un Sandis Buškevics, tāpat ne visās spēles ar pilnu jaudu varēja darboties kāds no komandas vies spēlētājiem.

Dalību „play off” spēlēs no H apakšgrupas turpinās Ukrainas BC „Kyiv”, Itālijas Trevīzo "Benetton", Bulgārijas "Lukoil Academic" un iespējams "Dragons" vienība no Vācijas, kura ieņēma ceturto vietu.

Spēles pirmajā puslaikā abas komandas cīnījās kā līdzīgs ar līdzīgu, taču pēc nospēlētām 20 minūtēm 3 punktu pārsvars piederēja laukuma saimniekiem 41:38.

„ASK Rīga” rezultatīvākais spēlētājs ar 12 punktiem pēc 2 ceturtdaļām bija Kērtiss Miledžs.

Kad aiz muguras bija aizritējušas 3 ceturtdaļas rīdziniekiem piederēja 9 punktu pārsvars, 64:55, kas viesa cerības uz pozitīvu spēles iznākumu. Diemžēl viesiem izšķirošajā ceturksnī aizgāja spēle uzbrukumā ko nevarētu teikt par mājinieku sniegumu pēdējās 10 minūtēs. „ASK Rīga” ceturtajā ceturtdaļā guva 16 punktus, kamēr viesi 28. Galarezultātā mājinieki viesiem piekāpās ar 80:83.

Zaudētajā cīņā ar 20 punktiem rezultatīvākais vīrs laukumā savā komandā bija Kērtiss Miledžs, Dveins Broilss guva 14 punktus, bet Raitis Grafs atzīmējās ar 12 „acīm”. Uzvarētājiem 15 punktus guva Mensa – Bonsu.

Nākamo (LBL) spēli „armijnieki” aizvadīs 26. janvārī, kad Olimpiskajā sporta centrā tie tiksies ar Valda Valtera trenēto „VEF Rīga” komandu.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV