Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Anete Jēkabsone-Žogota turpina priecēt

LETA, 24.01.2008. 15:45

Par FIBA Eirolīgas apakšgrupu turnīra otro rezultatīvāko basketbolisti kļuvusi Maskavas "Dinamo" pārstāvošā latviete Anete Jēkabsone-Žogota.
Anete Jēkabsone-Žogota turpina priecēt
Jēkabsone-Žogota desmit apakšgrupas spēlēs vidēji mačā guva 21,4 punktus, par 1,7 punktiem atpaliekot no Maskavas apgabala "Spartak" pārstāvošās austrālietes Lorenas Džeksonas. Jēkabsone-Žogota desmit spēlēs guva 214 punktus, bet tā kā Džeksona piedalījās tikai deviņās spēlēs, viņa kopā guva 208 punktus.

No Latvijas kluba "TTT/Rīga" basketbolistēm par rezultatīvāko kļuva Aisisa Tilisa, kura deviņos mačos vidēji guva 15,9 punktus, ierindojoties 13.vietā turnīrā.

Ar vidēji mačā izcīnītajām 8,9 atlēkušajām bumbām Tilisa ierindojās sestajā vietā apakšgrupu turnīrā, bet cita "Dinamo" klubu pārstāvošā latviete Ieva Kubliņa ar 7,2 atlēkušajām bumbām mačā ierindojās 14.pozīcijā.

Jēkabsone-Žogota vidēji mačā atdeva arī 3,8 rezultatīvas piespēles, ierindojoties desmitajā vietā, bet ar ik spēlē pārtvertām 2,2 pretinieču piespēlēm šajā statistikas rādītājā latviete ieņem 12.vietu.

Jau ziņots, ka Jēkabsones-Žogotas un Kubliņas pārstāvētais "Dinamo", kuru trenē latviešu speciālists Ainars Zvirgzdiņš, trešdien kvalificējās turnīra astotdaļfinālam, kur tiksies ar Polijas vienību "Lotos". Savukārt vienīgais Latvijas klubs turnīrā "TTT/Rīga" apakšgrupu barjeru pārvarēt nespēja, ierindojoties piektajā pozīcijā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV