Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

“Drošais kalns” projekta priekšrocības izbauda arī RTU studenti

Sigita Gineviča, Vidzemes Augstskolas studente, 25.01.2008. 16:15 | komentāri (2)

Ceturtdien, 24.janvārī, Reiņa trasē notika RTU Sporta spēles, kur dalību ņēma arī projekta “Drošais kalns” dalībnieki, kuri palīdzēja studentiem saprast, cik svarīga ir drošība uz kalna.
“Drošais kalns” projekta priekšrocības izbauda arī RTU studenti

Galerijas:

Sporta spēļu dalībnieki ieradās pulksten 10 un tūlīt pēc ilgās sēdēšanas autobusā tika nodarbināti ar vienu no vērtīgākajām un svarīgākajām sportistu nodarbēm – iesildīšanos. Gan slēpotājiem, gan snowotājiem, gan jebkuram aktīvistam, kas nolēmis doties uz kalna, tā ir primārā lieta, ar ko būtu jāsāk. Tad nu, mūzikai skanot, pie sava visnotaļ atbildīgā pienākuma ķērās LSPA students Valters. Kreklos ar atbilstošiem uzrakstiem tērptie projekta “Drošais kalns” dalībnieki un reportieri aicināja ikvienu klātesošo izpildīt kopīgi rādītos vingrinājumus, aizrautīgi sildoties. Tādējādi mazliet apjukušie studenti rītu tomēr sāka ar atraktīvu izkustēšanos.

Noslēgumā, lai dalībniekiem sejā paliktu arī smaids, visi kopīgi devāmies uz kalnu iemēģināt sniedziņu, viens pēc otra nošļūcot lejā pa trasi. “Drošā kalna” aktīvisti steidzās arī izdalīt speciāli izveidotos bukletus un uzlīmes, kur sīki un precīzi aprakstītas visas drošības nianses. Domājams, ka lielā mērā likām saprast studentiem, cik svarīga ir iesildīšanās un visu drošības aktivitāšu nozīme uz kalna.






Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV