Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Andris Biedriņš sasniedz jaunu rekordu cīņā par atlēkušām bumbām

LETA, 28.01.2008. 08:15

Latviešu basketbolists Andris Biedriņš sasniedza jaunu karjeras rekordu, svētdienas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē ar Ņujorkas "Knicks" izcīnot 26 atlēkušās bumbas. Spēlē viņa pārstāvētais Goldensteitas "Warriors" savā laukumā ar 106:104 (29:20, 18:32, 29:27, 30:25) pieveica "Knicks".
Andris Biedriņš sasniedz jaunu rekordu cīņā par atlēkušām bumbām
Biedriņš spēli uzsāka starta pieciniekā, nospēlēja 41 minūti, kuru laikā guva 11 punktus, realizējot četros no sešiem divpunktu un trīs no pieciem soda metieniem.

"Protams, man tas ir svarīgi, jo šis ir mans darbs - noslēgt aizsardzību, cīnīties par atlēkušām bumbām un bloķēt metienus. Savu darbu es veicu tik labi, cik vien varu," pēc spēles teica Biedriņš.

"Andris ir monstrs. Jebkuram citam ir grūti izcīnīt bumbas, jo viņš tās visas izcīna. Tieši to viņš dara. Komandā Andris ir labākais cīnītājs par atlēkušām bumbām. Ja viņam nebūtu šo 26 atlēkušo bumbu, domāju, ka pretinieki būtu uzvarējuši šo spēli," par Biedriņu izteicās viņa komandas biedrs Stīvens Džeksons.

Turklāt Biedriņš arī komandā sasniedzis rekordu - iepriekšējo reizi vairāk par 26 atlēkušām bumbām "Warriors" labā izcīnīja Larijs Smits, kad 1981.gada 28.marta spēlē viņam bija 31 atlēkusī bumba. Biedriņa panākums ir arī jauns NBA sezonas rekords.

Pēc šīs uzvaras Rietumu konferences kopvērtējumā "Warriors" ar 27 uzvarām un 16 zaudējumiem pakāpās uz septīto pozīciju.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV