Trešdiena, 18.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Liesma, Elita, Alita;

Latvijas Drifta Kausa 4.posms Biķernieku trasē

EasyGet.lv, 30.07.2012. 12:32

Pēc ilgākas atelpas Biķerniekos atkal atgriežas Drifts. 11. augustā Biķernieku sporta bāzes lielajā trasē notiks ceturtais Lāčplēša alus Latvijas Drifta kausa posms.
Latvijas Drifta Kausa 4.posms Biķernieku trasē

11.augustā uz starta redzēsim vēl vairāk sportistu, it īpaši ProAm klasē.Arī šajā sacensībās gaidāmas divas tandēmu sesijas, jauna trases konfigurācija, Street un ProAm klases.

Latvian Drift Cup 4.posms sāksies plkst. 14:00 pasākuma aptuvenais ilgums līdz plkst. 20:00, ieeja skatītājiem no plkst. 11:30.

Bļetes nopērkamas visās Biļešu servisa kasēs un Statoil degvielas uzpildes stacijās. Atgādinām, ka ieejas biļete apvieno parasto biļeti un ieeju dalībnieku parkā. Biļešu cenas: parastā biļete pieaugušajiem (2in1) - 5 Ls, bērniem no 10 g.v. līdz 16 g.v. un pensionāriem - 2 Ls, bērniem līdz 9.g.v. - ieeja bez maksas, invalīdiem (uzrādot invaliditātes apliecību) - ieeja bez maksas.

Vairāk informācijas par pasākumu www.prodrift.lv un www.lda.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV