Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

„RTU/Kolndaika” meitenes beidzot pārspēj arī "Liepājas metalurgs" vienību

Gatis Kreceris, 30.01.2008. 08:30 | komentāri (5)

Otrdien, Latvijas Sieviešu Basketbola līgas spēlē savu pirmo panākumu sezonā pār "Liepājas metalurgs" basketbolistēm izcīnīja „RTU/Kolndaika” komanda, kuras savā laukumā pār kurzemniecēm bija pārākas ar 72:66. 
„RTU/Kolndaika” meitenes beidzot pārspēj arī "Liepājas metalurgs" vienību

Galerijas:

Abas komandas ir spēkos līdzvērtīgs pretinieks, par ko liecina turnīra tabula, kur abas vienības atrodas viena otrai blakus. Līdz šim „RTU/Klondaika” 19 spēlēs bija izcīnījusi 13 uzvaras, kā arī 6 reiz zaudējusi, bet "Liepājas metalurga" meitenes bija nospēlējušas par spēli mazāk un piedzīvojušas par vienu zaudējumu vairāk. Pirmajā tikšanās reizē viesos Liepājnieces svinēja pārliecinošu uzvaru ar 75:61, savukārt mājās kurzemniecēm tik viegli neklājās un uzvara tika izcīnīta ar 80:74.

Pirmajā puslaikā spēle ritēja līdzīgi un nevienai no komandām ievērojamu pārsvaru pirms izšķirošajām 20 minūtēm iekrāt neizdevās. Dodoties atpūtā mājiniecēm piederēja 3 punktu vadība ar 34:31.

Trešajā ceturksnī krietni labāk darbojās mājinieces, kuras pirms galvenajiem notikumiem bija panākušas tīri solīdu pārsvaru +11, 56:45. Izšķirošajā desmitminūtē viešņas izmisīgi centās atspēlēties, taču „RTU/Klondaika” uzvaru neatdeva un galarezultātā laukuma saimnieces svinēja uzvaru ar 72:66.

Uzvarētājām lielisku spēli aizvadīja uzreiz 3 spēlētājas. Klinta Lisnere guva 18 punktus un bija komandas rezultatīvākā spēlētāja, bet 17 punktus un 9 bumbas zem groziem izcīnīja Ināra Jākobsone, līdzīgs sniegums arī Lienei Indrānei 16 punkti un 11 atlēkušās bumbas. Zaudētājām ar 15 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās viena no komandas līderēm Sabīne Niedola, bet Viktorijas Nazarovas kontā 13 „acis”.      
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV