Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

„TTT Rīga” uz pārbaudes laiku pievienojas Kendeisa Futrela

easyget.lv, 30.01.2008. 16:45

Sieviešu basketbola klubā „TTT Rīga” uz pārbaudes laiku ieradusies amerikāniete Kendeisa Futrela (Futrell), Sieviešu Nacionālās basketbola asociācijas (WNBA) kluba Konektikutas „Sun” spēlētāja. 178 cm garā un 25 gadus jaunā spēlētāja var spēlēt pirmā un otrā numura pozīcijās.
„TTT Rīga” uz pārbaudes laiku pievienojas Kendeisa Futrela
Edgars Buļs, „TTT Rīga” ģenerālmenedžeris: „Savainojumu gūstot Santai Dreimanei un izsmeļot sadarbību ar trīs viesspēlētājām, klubs palicis 10 spēlētāju sastāvā, tāpēc meklējam iespēju pastiprināt ārējo līniju.”

Pensilvāniete Futrela 2004. gadā debitēja Konektikutas „Sun” (draftēta trešajā kārtā ar 29. numuru), savā pirmajā profesionāles sezonā kļūstot par kluba labāko trīspunktu metēju. 2004./2005. gada ziemā spēlēja Izraēlā, taču Futrelas WNBA karjeru bremzēja daudzie savainojumi. 2006. gada februārī kļuva par „Sun” brīvo aģenti. 2006./2007. gada sezonā Futrela kopā ar Ievu Kubliņu spēlēja Francijas virslīgas klubā „USO Mondeville”, palīdzot tam iekļūt turnīra četriniekā un nopelnīt ceļazīmi uz FIBA Eirolīgu.

Futrelas debija „TTT” rindās varētu notikt 2.februārī plkst. 19:30, Latvijas sieviešu basketbola līgas spēlē Olimpiskajā sporta centrā sacenšoties ar „Avantis/Turība” vienību. Ieeja bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV