Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Barons/LMT" uzveic "Vefiņu"

Gatis Kreceris, 01.02.2008. 22:34 | komentāri (3)

Piektdien, uzvaru Latvijas Basketbola līgas 1. divīzijas spēlē izcīnīja „Barons/LMT” basketbolisti, kuri Olimpiskajā Sporta centrā ar rezultātu 106:87 pārspēja „VEF Rīga” komandu. Uzvarētājiem rezultatīvākais spēlētājs ar 19 punktiem bija komandas kapteinis Armands Šķēle.
"Barons/LMT" uzveic "Vefiņu"

Galerijas:

Abas komandas šosezon vienreiz savā starpā jau bija tikušās (7. novembrī), kur uzvaru ar 8 punktu pārsvaru, 76:68 izcīnīja mača favorīti „Barons/LMT” basketbolisti. Kā zināms ar Valda Valtera trenētajiem „vefiešiem” nākas rēķināties jebkuram pretiniekiem, ne velti „VEF Rīga” šobrīd ir BBL izaicinājuma kausa līdervienība. Arī „Barons/LMT” pēdējā laikā demonstrē atzīstamu sniegumu gan LBL, gan BBL tāpat arī FIBA Eiropas kausa izcīņā.

LBL turnīra tabulā „VEF Rīga” atrodas 5. vietā. Nospēlētās 13 spēlēs „vefiņš” izcīnījis 7 uzvaras un 6 reiz atzinuši pretinieku pārākumu. Savukārt „Barons/LMT” savos 6 aizvadītajos mačos izcīnījuši 5 panākumus un tikai vienreiz izjutuši zaudējuma rūgtumu.

Pirmajā puslaikā Valda Valtera vadītie basketbolisti „baroniem” izrādīja sīkstu pretestību. Pēc pirmajām 10 minūtēm „Barons/LMT” bija vadībā ar 8 punktu pārsvaru, 27:19, bet pēc puslaika „VEF Rīga” atradās iedzinēju lomā tikai ar 5 punktiem, 51:56.

Aizvadītajās 20 minūtēs „Barons/LMT” rezultatīvākie spēlētāji bija komandas līderi Demetrius Aleksanders un Armands Šķēle, abi „VEF Rīga” sargātajā grozā bija sametuši pa 12 punktiem, savukārt „vefam” ar 9 „acīm” bija atzīmējušies Jevgēņijs Koļesņikovs un Reinis Strupovičs.

Arī trešajā desmitminūtē „vefieši” turējās godam un nekur tālu Kārļa Muižnieka trenētajiem „baroniem” atrauties neļāva, pēc 3 ceturtdaļām rezultāts bija 75:69.

Ceturtajā ceturtdaļā „Barons/LMT” apstiprināja savu favorīta statusu un droši devās pretī savai sestajai uzvarai čempionātā. Galarezultātā „Barons/LMT” uzvara visai pārliecinoša, 106:87.

Uzvarētāju rindās lielisku maču aizvadīja uzreiz 5 basketbolisti. Armands Šķele 19, Mihails Hlebovickis 18, Ģjiedrs Gusts 16, Artūrs Brūniņš 15, Demetrius Aleksanders 15 punkti. Zaudētājiem ar 15 punktiem rezultatīvākais vīrs laukumā bija Jānis Gailītis, Jevgēņija Koļesņikova rēķinā 12 punkti.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV