Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

SEB BBL Zvaigžņu spēlē uzvar Leģionāru izlase

LETA, 03.02.2008. 00:05

Sestdien Tallinā notika trešā SEB Baltijas basketbola līgas (BBL) Zvaigžņu spēle, kurā Leģionāru izlase ar rezultātu 154:136 pārspēja Baltijas zvaigžņu komandu.
SEB BBL Zvaigžņu spēlē uzvar Leģionāru izlase
Par mača vērtīgāko spēlētāju tika atzīts "Valmieras" basketbolists Vladimirs Stimačs, kurš guva 23 punktus, bet Baltijas zvaigžņu komandā Sandis Valters ("ASK Rīga") guva 22 punktus. No Latvijas klubu pārstāvjiem Leģionāru komandā Dveins Broilss ("ASK Rīga") guva 20 punktus, Akins Akingbala ("Ventspils") - 14 punktus un Kērtiss Miledžs ("ASK Rīga") 13 punktus, bet Baltijas zvaigžņu komandā ar 15 gūtajiem punktiem atzīmējās Armands Šķēle ("Barons"/LMT).

Trīspunktu metienu konkursā triumfēja "Valmieras" pārstāvis Ingus Bankevics, kurš finālā ar 17-14 pārspēja Virgīniju Sirvidi ("Sūduva-Arvi"). Pirmajā kārtā Bankevics un Sirvidis guva pa 18 punktiem, bet no citiem Latvijas klubu basketbolistiem Valters guva 16 punktus, bet Mārtiņš Kravčenko ("Barons"/LMT) 14 punktus.

"Slam Dunk" sacensībās uzvarēja Bojans Pelkičs no Igaunijas kluba Tallinas "Kalev/Cramo", finālsacensībās pārspējot vēl vienu "Valmieras" kluba basketbolistu Artūru Piļkeviču.

Baltijas komandu trenēja Kauņas "Žalgiris" treneris Rimants Grigs, kuram palīdzēja Ainārs Bagatskis ("Valmiera"), savukārt leģionāru komandas galvenais treneris bija "Lietuvos rytas" pārstāvis Aleksandrs Trifunovičs, kuram palīdzēja Veselins Matičs no "Kalev/Cramo".

Pirmajā SEB BBL Zvaigžņu spēlē 2006.gadā Rīgā Baltijas labāko basketbolistu komanda leģionāru izlasi uzvarēja ar 134:126, bet pagājušajā gadā Kauņā leģionāri izcīnīja uzvaru ar rezultātu 100:98.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV