Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

“Vefiņam” svarīga uzvara

Gatis Kreceris, 05.02.2008. 23:30 | komentāri (1)

Otrdien, SEB Baltijas Basketbola līgas izaicinājuma kausa spēlē svarīgu uzvaru mājās izcīnīja „VEF Rīga” komanda, kura ar 84:73 apspēlēja Lietuvas "Aisciai/Atletas" vienību. Pēc šī panākuma „vefiņš” ir izvirzījies izaicinājuma kausa turnīra tabulas galvgalī. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais „vefietis” bija Māris Gulbis, kurš savas komandas labā guva 29 punktus.
“Vefiņam” svarīga uzvara

Galerijas:

Abu komandu pirmajā savstarpējā tikšanās reizē Lietuvā „vefiņš” piedzīvoja sāpīgu zaudējumu ar 84:88, tā kā šodien Valda Valtera vadītie „vefieši” mājās noteikti bija gatavi revanšam.

Turnīra tabulā pirms spēlēs „VEF Rīga” dalīja pirmo vietu uzreiz vēl ar 2 komandām "Nevezis" un "Techasas". Visām trim vienībām 17 spēlēs bija pa 12 panākumiem un pa 5 zaudējumiem, savukārt šīsdienas pretiniekam „Atletas" 18 mačos ir 11 uzvaras un 7 zaudējumi. Pirmais sešinieks ir ļoti tuvu uz iekļūšanu labāko 4 skaitā tā kā „vefam” šī uzvara bija ļoti svarīga.

Pirmajā ceturtdaļā mājinieki pārliecinoši kontrolēja notikumus laukumā un pēc nospēlētām 10 minūtēm laukuma saimniekiem piederēja 11 punktu pārsvars, 25:14. Otrajā ceturtdaļā viesi krietni „pielika” aizsardzībā, kā rezultātā pirms došanās atpūtā rezultāts bija 41:38 par labu „vefiņam”.

Spēles otrajā cēlienā mačs ritēja līdzīgi, taču ceturtās ceturtdaļas vidusdaļa mājinieki veica izšķirošo atrāvienu pēc kura tika svinēta laimīga uzvara ar 84:73.

Spēles rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās bija Māris Gulbis, kurš pretinieku grozā „sabēra” 29 punktus. Vēl pa 12 punktiem „vefiņam” guva Aleksejevs, Koļesņikovs un Jeromanovs. Zaudētājiem ar 22 punktiem izcēlās savulaik Liepājā spēlējušais spēlētājs Valds Dabkus, 16 punkti Ģedemina Navicka kontā.

Pēc šī svarīgā panākuma „VEF Rīga” basketbolisti ir izvirzījušies izaicinājuma kausa turnīra tabulas galvgalī. Aizvadītajās 18 spēlēs „vefiņam” 13 panākumi, kā arī 5 zaudējumi.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV