Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Valmiera" basketbolisti tikai mača izskaņā pārspēj "Ķeizarmežs" pastarīšus

Gatis Kreceris, 06.02.2008. 09:00

Otrdien, saistošā Latvijas Basketbola līgas 1.divīzijas spēlē, izbraukumā uzvaru ar 85:80 pār turnīra pastarīti „Ķeizarmežs" izcīnīja SK „Valmiera” vienība. Uzvarētājiem ar 18 punktiem rezultatīvākais spēlētājs bija Ingus Bankevics.
"Valmiera" basketbolisti tikai mača izskaņā pārspēj "Ķeizarmežs" pastarīšus

Galerijas:

Abām komandām šīsdienas mačs savā starpā šosezon bija jau ceturtais. Iepriekšējās trijās spēlēs vidzemnieki "Ķeizarmežu" bija pamatīgi sakāvuši. Vispirms "Ķeizarmežs" tika vinnēts ar 84:73, pēcāk ar 83:60 un visbeidzot Aināra Bagatska vadītie „Lāčplēši” pretinieku sakāva ar 105:50.

Pirms spēles „Valmiera” turnīra tabulā atradās ceturtajā vietā aiz visiem trijiem lielajiem „dūžiem”. Vienpadsmit spēlēs vidzemniekiem 8 panākumi, kā arī 3 zaudējumi, savukārt rīdziniekiem LBL 1. divīzijā pārliecinoši pēdējā vieta. Aizvadītajos 14 mačos uzvarēts tikai vienreiz.

Šīsdienas spēlē savu debiju iespējams savā turpmākajā darbavietā SK „Valmiera” piedzīvoja saspēles vadītājs Lūiss Monro, kurš gan ne ar ko būtisku šoreiz neizcēlās. Nospēlētās nedaudz vairāk kā 14 minūtēs Monro no spēles punktus neguva, atzīmējoties vien ar 2 precīziem „sodiņiem”, un 2 rezultatīvām piespēlēm.

Spēles pirmajā puslaikā ritēja spraiga un brīžiem rupja cīņa. Jau pirmajā puslaikā mikro traumas guva Andrejs Jansons un Rolands Brenčs, kuri otrajā puslaikā laukumā vairs neatgriezās. Pēc aizvadītām 20 minūtēm rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu 35:35.

Trešajā ceturtdaļā abas komandas daudz uzbruka no tālās distances un katra no komandām realizēja pa 4 „trejačiem”. Pēc nospēlētām 3 desmitminūtēm valmierieši atradās vadībā ar 2 punktiem, 60:58.

Ceturtajā ceturtdaļā interesanti notikumi laukumā netrūka. Vienubrīd mājinieki atradās vadībā ar 5 punktiem, taču šo pārsvaru „Ķeizarmežs” nosargāt neprata un saistošā mača galotnē, tomēr uzvaru izcīnīja par favorītiem uzskatītie SK „Valmiera” basketbolisti. Spēles beigu rezultāts 85:80.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 18 punktiem bija Ingus Bankevics. Vladimira Stimača kontā 14 punkti un 17 atlēkušās bumbas zem groziem. Zaudētājiem ar 23 punktiem atzīmējās Sandis Silavs, kurš arī realizēja 4 no 8 tālmetieniem, savukārt Artūrs Bērziņš savas komandas labā guva 17 punktus.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV