Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Martinam Dukuram pirmā uzvara Pasaules kausa posmā skeletonā

LETA, 08.02.2008. 18:15 | komentāri (1)

Latvijas skeletonists Martins Dukurs piektdien izcīnīja uzvaru Pasaules kausa izcīņas noslēdzošajā posmā Vinterbergā, otrajā braucienā uzstādot jaunu trases rekordu.
Dukurs pēc pirmā brauciena atradās trešajā vietā, bet, ļoti labi veicot otro braucienu, spēja izcīnīt savu pirmo uzvaru Pasaules kausa posmos.

Aiz Dukura otrajā vietā ierindojās kanādietis Džons Montgomerijs, kurš latvietim zaudēja tikai 0,02 sekundes, bet trešo vietu izcīnīja Vācijas sportists Florians Grasls, kurš bija līderis pēc pirmā brauciena.

Savukārt Tomass Dukurs pēc pirmā brauciena ieņēma 13.vietu, otrajā uzrādīja 11.labāko rezultātu, bet divu braucienu summā tomēr palika 13.pozīcijā.

Pasaules kausa noslēguma kopvērtējumā uzvaru izcīnīja Lielbritānijas sportists Kristians Bromlijs, bet Martins Dukurs pakāpās uz piekto pozīciju, savukārt Tomass Dukurs ierindojās 11.vietā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV