Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Zvaigžņu spēlē" uzvar draudzība

Gatis Kreceris, 09.02.2008. 23:04 | komentāri (19)

Sestdien „Arēnā Rīga” norisinājās gadskārtējā Latvijas Basketbola līgas visu "Zvaigžņu spēle", kur savā starpā tikās "Austrumu" un "Rietumu" komandas. Uzvarētājs šajā „šovā” tā arī netika noskaidrots, pie neizšķirta rezultāta (121:121) uzvarēja draudzība. Par mača MVP tika atzīts „Rietumu" komandas spēlētājs Akonlolu Akingbala no BK „Ventspils”. Pie individuālajām balvām tika Uvis Helmanis, Ieva Veinberga, Džimijs Baksters un Vladimirs Kiseļovs.
"Zvaigžņu spēlē" uzvar draudzība

Galerijas:

Visu zvaigžņu spēle aizritēja kā jau tas zvaigžņu spēles pienākas, praktiski bez aizsardzības un ar spēli uz skatītājiem. Spēlētāji varēja brīvi improvizēt uzbrukumu noslēgumus, kuri par prieku skatītājiem ļoti bieži noslēdzās ar bumbas triecieniem grozā no augšas. Mača uzvarētāju tā arī neizdevās noskaidrot, jo šoreiz uzvarēja draudzība, spēle noslēdzās ar rezultātu 121:121.

Mača rezultatīvākais spēlētājs bija "Rietumu" komandas centra spēlētājs Akonlolu Akingbala, kurš guva 26 punktus un tika atzīts par spēles MVP. „Austrumniekiem” ar 18 punktiem izcēlās Dveins Broilss.

Vīriešu trīspunktu metienu konkursā uzvarēja Uvis Helmanis no BK „Ventspils”, kurš sakrāja 17 punktus un finālā uzvarēja Viktoru Kulačkovski no BK „Saldus”.

Sievietēm finālā tikās divas „Avantis/Turība” spēlētājs Anete Horelika un Ieva Veinberga. Anetes Horelikas 14 punkti izrādījās par maz, lai varētu svinēt uzvaru, jo Ievas Veinbergas iespētais bija par 3 punktiem vairāk.

Skaitītājiem saldo ēdienu „slam dunk” konkursā sagādāja BK „Ventspils” vies spēlētājs Džimijs Baksters, kurš pārliecinoši „apspēlēja” SK „Valmiera” pārstāvi Arturu Piļkēviču un balvā ieguva „Philips” platekrāna televizoru.

Treneru konkursā pirmo reizi triumfēja LBL 2. divīzijas pastarītes „Cēsis/Remarks” galvenais treneris Vladimirs Kiseļovs.

Portāla EasyGet.lv dāvāto simpātijas balvas čeku par 450 latiem, sadarbībā ar lielāko moduļu mēbeļu ražotāju Latvijā „ACCENTA”, ieguva zvaigžņu spēles „Austrumu” komandas spēlētājs Edgars Jeromanovs.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV