Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

„Valmiera” izrāda sīkstu pretestību - tomēr „Barons/LMT” uzvar

Gatis Kreceris, 10.02.2008. 21:28 | komentāri (9)

Svētdien Latvijas Basketbola līgas spēlē Olimpiskajā Sporta centrā pie pārpildītām skatītāju tribīnēm tikās mājinieki "Barons/LMT" un SK „Valmiera” komandas. Uzvaru ar 96:84 izcīnīja laukuma saimnieki. Uzvarētājiem rezultatīvākais spēlētājs ar 27 gūtajiem punktiem bija Ģiedrjs Gusts.
„Valmiera” izrāda sīkstu pretestību - tomēr „Barons/LMT” uzvar

Galerijas:

Šosezon LBL čempionātā abas komandas tikās pirmo reizi, taču SEB Baltijas Basketbola līgas ietvaros viena spēle jau bija aiz muguras. Toreiz "Barons/LMT" savā laukumā „Arēnā Rīga” bija pārāki ar 94:77.

Šīsdienas cīņa "Barons/LMT" komandai bija īpaša ar to, ka savu līdzjutēju priekšā pirmo reizi atrādījās vienības jaunieguvums Žoao Paulo Batista, taču tā nebija viņa LBL debija. Savu pirmo maču Batista aizvadīja ceturtdien Gulbenē pret vietējo "Bumerangs/ASK", kad „baroni” triumfēja ar 107:68. Žoao Paulo Batista debijas spēlē izcēlās ar 15 punktiem un 8 atlēkušajām bumbām.

Spēles pirmajā ceturksnī laukumā labāk izskatījās mājinieki, lai gan rezultāts par to īpaši neliecināja. Pēc nospēlētām 10 minūtēm +3, 24:21 „baroniem”. Ceturtdaļas otrajā pusē laukumā pirmo reizi savu līdzjutēju priekšā devās "Barons/LMT" jaunieguvums Brazīlietis Žoao Paulo Batista, kurš tika sagaidīts ar lielām ovācijām.

Otrajā ceturtdaļā Aināra Bagatska vadītie valmierieši ne tikai izlīdzināja spēli, bet arī izvirzījās vadībā. Kopumā otrajā desmitminūtē mačs ritēja līdzīgi un komandām dodoties atpūtā rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu 46:46.

Pēc pirmā puslaika rezultatīvākie spēlētāji savās komandās bija Ģiedrjs Gusts un Kērtiss Nešs, kuri attiecīgi guva 14 un 13 punktus.

Trešajā ceturtdaļā vienubrīd mājiniekiem pajuka spēle gan uzbrukumā, gan aizsardzībā un līdz ar to viesi bija pārņēmuši vadību ar +8, taču desmitminūtes otrajā pusē laukuma saimnieki atspēlējās un atguva vadību 69:66.

Izšķirošajā ceturksnī "Barons/LMT" pārliecinoši kontrolēja notikumus laukumā un droši devās pretī uzvari. Galarezultātā mājinieki triumfēja ar 96:84.

Lielisku spēli uzvarētāju rindās aizvadīja Ģiedrjs Gusts, kurš guva 27 punktus. Daiņiusa Adomaita rēķinā 18 punkti, bet Žoao Paulo Batista izcēlās ar 14. Zaudētājiem rezultatīvākais vīrs laukumā bija Kērtiss Nešs 22 punkti. Vladimirs Štimačs izcēlās ar 18 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV