Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

No marta LNT būs skatāmas F1 sacensības

LETA, 12.02.2008. 19:00

No 16.marta Latvijas Neatkarīgā televīzija (LNT) sāks demonstrēt jauno prestižo autosacīkšu seriāla F1 sezonu.
16.martā agri no rīta sāksies Austrālijas "Grand Prix", kas ir 2008.gada pirmais posms.

Pagājušā gadā pēdējā posmā - Brazīlijas Lielās balvas izcīņā - neticamu uzvaru un čempiona titulu izcīnīja Kimi Raikonens. Jaunās sezonas sākums solās būt vismaz tikpat interesants.

"Ferrari" komandas piloti joprojām būs Raikonens un Felipe Masa. Ziemas testi pagaidām pierāda, ka "Ferrari" formulas ir ļoti ātras. Šķiet, ka tieši "Ferrari" un abi tās piloti pagaidām ir galvenie titulu pretendenti.

Luiss Hamiltons, neveiksmju, pieredzes trūkuma vai kāda cita iemesla dēļ izlaidis titulu no rokām, ir vairāk nekā gatavs to nevienam šoreiz neatdot. Palīgos "McLaren" komandā viņam aicināts Heiki Kovalainens, kurš vēl pērn brauca ar "Renault".

Divkārtējais pasaules čempions Fernando Alonso atgriezies "Renault" komandā. Viņam šosezon būs vēl jaunāks komandas biedrs - trīskārtējā pasaules čempiona Nelsona Pikē dēls Nelsinjo Pikē juniors. "Renault" vadība ir solījusi cīnīties par uzvarām, pilotiem šie solījumi būs jāizpilda trasē.

Lielo četrinieku noslēdz 2007.gada trešā ātrākā komanda "BMW Sauber". Piloti joprojām ir Niks Heidfelds un Roberts Kubica. Komandas vadītājs joprojām ir Mario Tīsens.

"Williams" komandā brauks Niko Rosbergs un 2007.gada Brazīlijas "GP" 10.vietu izcīnījušais Kazuki Nakadzima.

"Honda", "Red Bull", "Toyota", "Super Aguri", "Toro Rosso" un "Force India" centīsies pārspēt savus pagājušās sezonas rezultātus. Par "Force India" pārtapusī "Spyker" aizvadīs savā ziņā debijas sezonu ar ļoti pieredzējušo Džankarlo Fisikellu pie stūres.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV