Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

„TTT Rīga” sagrauj savas pretinieces BJSS “Rīdzene”

Gatis Kreceris, 16.02.2008. 08:10 | komentāri (1)

Piektdien Latvijas Sieviešu Basketbola līgas spēlē pirmo reizi šosezon savā starpā tikās „TTT Rīga” un BJSS “Rīdzene” basketbolistes. Uzvaru ar 115:37 izcīnīja Latvijas čempiones „TTT Rīga” basketbolistes.
„TTT Rīga” sagrauj savas pretinieces BJSS “Rīdzene”

Galerijas:

Abām komandām šī bija pirmā savstarpējā spēlē šosezon un izteikta mača favorīte viennozīmīgi bija „TTT Rīga” komanda, kura aizvadītajās līdzšinējās 6 LSBL spēlēs bija izcīnījusi 5 uzvaras, kā arī piedzīvojusi 1 zaudējumu. Pēdējā mačā mazliet negaidīti Latvijas čempiones bija spiestas atzīt SK „Cēsis” pārākumu ar 58:67. „BJSS Rīdzene” sekmes ir bijušas krietni sliktākas, nospēlētā 21 spēlē „Rīdzenes” meitenes bija uzvarējušas 8 reiz un zaudējušas 13.

Spēles pirmajā ceturtdaļā kā jau to varēja gaidīt notikumus laukumā diktēja „TTT Rīga” basketbolistes, kuras saimniekoja laukuma abos galos. Pēc aizvadītām 10 minūtēm rezultāts bija 31:16. „BJSS Rīdzene” rezultatīvākā spēlētāja pirmajā desmitminūtē bija Liene Priede, kuras rēķinā 6 punkti, savukārt „TTT Rīga” komandā Aijai Brumermanei tieši uz pusi vairāk 12.

Otrajā ceturtdaļā „TTT Rīga” vel vairāk palielināja savus apgriezienus un atelpu pretiniecēm nedeva ne uz brīdi. Atpūtā komandas devās pie rezultāta 59:24.

Pēc pirmā puslaikā rezultatīvākās spēlētājas bija tās pašas, kas pēc aizvadītām 10 minūtēm. Aijai Brumermanei 16 punkti, bet Lienei Priedei 10.

Otrajā puslaikā „TTT Rīga” burtiski sagrāva jaunās „BJSS Rīdzene” basketbolistes, kurām 20 minūšu laikā atļāva gūt vien 13 punktus, uz ko pašas atbildēja ar 56 „acīm". Galarezultātā spēle beidzās ar rezultātu 115:37.

Uzvarētājām 26 punktus guva Aija Brumermane, 21 Anete Šteinberga, bet Ievas Tāres kontā 18 punkti. Zaudētājām ar 12 punktiem izcēlās Liene Priede.

Piektdien tika aizvadīta vēl viena LSBL spēlē, kur savā starpā tikās „Avantis/Turība” un „Liepājas Metalurgs” komandas. Sīvā cīņā ar rezultātu 73:69 uzvaru izcīnīja „Avantis/Turība” basketbolistes.






Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV