Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Andris Biedriņš: Nevaru apsolīt, ka spēlēšu izlasē

LETA, 19.02.2008. 15:35

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš šobrīd nevar skaidri pateikt, vai spēlēs izlases sastāvā 2009.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā šajā rudenī, intervijā izdevumam "Sporta Avīze" atklāja pats sportists.
Andris Biedriņš: Nevaru apsolīt, ka spēlēšu izlasē
"Pirmais un galvenais, no kā tas atkarīgs - kā mums ["Warriors"] veiksies ar šo sezonu un cik tālu mēs tiksim. Es tagad negribu neko apsolīt - domāju, ka lēmumu, spēlēšu vai nespēlēšu, es pieņemšu pēc tam, kad būs beigusies sezona klubā, iespējams, tikai sezonas vidū," teica Biedriņš. "Jāskatās, kā jutīšos. Pagājušovasar nospēlēju izlasē - protams, viss vija forši, un es guvu daudz pozitīvu emociju. Taču šobrīd, sezonas vidū, es pamazām sāku just, ko tas ir prasījis - jūtu, ka sāku nogurt. Tikai tagad saprotu, ka tas ir cieši saistīts - tos mēnešus, ko parasti pavadīju mierīgākā režīmā, pagājušovasar kārtīgi nostrādāju izlases treniņos."

"Piemēram, uz šo brīdi es jūtos nedaudz noguris, jo nāk atpakaļ viss, ko esmu vai neesmu izdarījis vasarā," stāstīja basketbolists. "Tāpēc saku vēlreiz: tagad nevaru neko solīt. Tas atkarīgs no tā, kā jutīšos pēc sezonas - cik tā būs gara, cik ilgi mums ies."
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV