Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Barons/LMT" soli tuvāk pusfinālam

Gatis Kreceris, 20.02.2008. 00:11 | komentāri (4)

Otrdien FIBA Eiropas kausa izcīņas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē uzvaru ar 67:58 savā laukumā pār Horvātijas „KK Zagreb” vienību izcīnīja „Barons/LMT” basketbolisti. Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 25 gūtajiem punktiem bija komandas kapteinis Armands Šķēle. Otro un iespējams pēdējo ceturtdaļfināla spēli abas komandas aizvadīs 26. februārī Zagrebā.
"Barons/LMT" soli tuvāk pusfinālam

Galerijas:

Mājinieki maču sāka ar: Gustu, Bērziņu, Adomaiti, Šķēli un Aleksandru, savukārt „KK Zagreb” starta pieciniekā laukumā izgāja: Vladovičs, Basljans, Tomičs, Simons un Dudovičs.

Mača pirmajā puslaikā spēle ritēja līdzīgi un nevienai no komandām pirms došanās atpūtā ievērojamu pārsvaru iekrāt neizdevās. Pirmais puslaiks noslēdzās ar + 4, 33:29 „KK Zagreb” vienības labā.

Otro puslaiku veiksmīgi iesāka „baroni”, kuri kopīgiem spēkiem pirms izšķirošajām 10 minūtēm bija panākuši +6, 52:46. Ceturtās desmitminūtes „Barons/LMT” pašaizliedzīgā cīņa aizsardzībā viesiem nedeva nekādas cerības pacīnīties par uzvaru šajā spēlē un līdz ar to laukuma saimnieki svinēja uzvaru ar 67:58.

Jāuzteic „Barons/LMT” komandas sniegums cīņā par atlēkušajām bumbām, kamēr viesi kopā savāca 31 bumbu „baroni” to pašu iespēja par 10 vairāk.

Lielisku sniegumu uzvarētājiem nodemonstrēja komandas līderi Armands Šķēle un Demetrius Aleksanders. Šķēle šo maču aizvadīja bez maiņām un 40 minūtēs guva 25 punktus, izcīnīja 5 atlēkušās bumbas, kā arī atdeva 2 rezultatīvas piespēles. Demetrius Aleksanders izcēlās ar „double double”, gūstot 10 punktus un izcīnot 10 atlēkušās bumbas zem groziem. Vienu no savām labākajām spēlēm šosezon aizvadīja arī Mihails Hlebovickis, kurš pievienoja 13 punktus.

Nu jau kārtējo spēli uz sevi liktās cerības noteikti neattaisnoja Raimonds Vaikulis, kurš laukumā pavadītajās nedaudz vairāk kā 18 minūtēs spēja gūt vien 2 punktus, izdarīt 1 piespēli un izcīnīt 1 atlēkušo bumbu.     

„KK Zagreb” rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 13 punktiem bija Jakovs Vladovičs, bet Krunoslavs Saimons guva 10 punktus.

Otro ceturtdaļfināla spēli abas komandas aizvadīs 26. februārī Zagrebā, bet vajadzības gadījumā trešais mačs norisināsies 4. martā „Arēnā Rīga”.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV