Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Horvātijas klubs "KK Zagreb" ar draudiem mēģina iebiedēt "Barons"/LMT

LETA, 22.02.2008. 16:30

Latvijas basketbola klubs "Barons"/LMT pieļauj iespēju nebraukt uz FIBA Eiropas kausa izcīņas ceturtdaļfināla spēli Horvātijā, jo pirmajā mačā spēlētāji ir saņēmuši draudus no Horvātijas kluba "KK Zagreb", informē kluba oficiālā mājaslapa.
Horvātijas klubs "KK Zagreb" ar draudiem mēģina iebiedēt "Barons"/LMT
Tāpēc Latvijas kluba vadība ir nosūtījusi vēstuli FIBA sacensību administratoram un FIBA Eiropas kausa koordinatoram Ričardam Stouksam, kurā uzsver, ka 19.februāra spēlē Rīgā "Barons"/LMT spēlētāji Demetrijs Darnels Aleksanders, Ģiedrjs Gusts, Armands Šķēle un Daiņus Adomaitis saņēmuši vardarbības draudus.

"Šī man ir pirmā dzirdēšana, ka "Barons/LMT" klubs ir nosūtījis vēstuli uz FIBA," sarunā ziņu aģentūrai LETA pastāstīja "KK Zagreb" menedžeris Zorans Sučevičs. "Manuprāt, kāds vienkārši ir ļauni pajokojis, un mēs gaidām "Barons/LMT" uz spēli Zagrebā."

Savukārt FIBA pārstāvis sarunā ziņu aģentūrai LETA apstiprināja faktu, ka vēstule ir saņemta. "Vēstuli mēs esam saņēmuši un tagad darīsim visu, lai atrisinātu šo problēmu," pastāstīja FIBA pārstāvis Sakis Kontoss.

Sīkākus komentārus FIBA atteicās sniegt, bet uz jautājumu, vai šādi gadījumi ir bijuši agrāk, Kontoss atbildēja, ka viņa darba pieredzē FIBA organizācijā šāds gadījums ir pirmo reizi.

Pagaidām FIBA nav sniegusi atbildi uz šo vēstuli, tādēļ vēl nav pieņemts galīgais lēmums par "Barons"/LMT braucienu uz Horvātiju.

Ceturtdaļfināla līdz divām uzvarām pirmajā spēlē "Barons"/LMT ar rezultātu 67:58 pārspēja "KK Zagreb", bet otrā spēle Zagrebā paredzēta 26.februārī.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV