Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

“ASK Rīga” tikai mača galotnē pārspēj “Valmieru”

Gatis Kreceris, 22.02.2008. 23:00 | komentāri (24)

Piektdien Latvijas Basketbola līgas čempionāta 1.divīzijas spēlē Latvijas čempioni „ASK Rīga” basketbolisti par mata tiesu ar 82:80 izglābās no zaudējuma, spēlējot savā laukumā, pret SK „Valmiera” vienību. Rezultatīvākais spēlētājs „armijnieku” rindās bija komandas kapteinis Sandis Valters, kura rēķinā 28 punkti.
“ASK Rīga” tikai mača galotnē pārspēj “Valmieru”

Galerijas:

Abu komandu pirmajā savstarpējā tikšanās reizē LBL ietvaros SK „Valmiera” savā laukumā piekāpās ar 86:97. Toreiz rezultatīvākais spēlētājs bija Ingus Bankevics, kurš izcēlās ar 31 punktu, taču šoreiz Ingus spēlē nepiedalījās.

„ASK Rīga” spēli sāka ar: Broilsu, Miledžu, Valteru, Bramletu un Sandersu, savukārt Ainārs Bagatskis starta pieciniekā sūtīja Gabrānu, Jansonu, Amoliņu, Nešu un Jankausku.

Spēles pirmajā puslaikā cīņa ritēja līdzīgi, kur lielākoties vadībā atradās laukuma saimnieki „ASK Rīga” basketbolisti. Pēc aizvadītām 20 minūtēm rezultāta tablo vēstīja 39:35.

Pirmajā puslaikā rezultatīvākie spēlētāji savās komandās bija Valters un Nešs, kuri attiecīgi guva 15 un 13 punktus. Interesanti, ka „ASK Rīga” komandas kapteinis Sandis Valters visus savus punktus guva ar „trejačiem”.

Otrajā puslaikā tāpat kā pirmajā cīņa aizritēja līdzīgi. Spēles beigu daļā uzvarai tuvāk bija „Lāčplēši”, kuri vēl 3 minūtes līdz desmitminūtes finālsvilpei atradās vadībā ar 7 punktiem, tomēr veiksme bija laukuma saimnieku pusē un galarezultātā „armijnieku” uzvara ar 82:80.

Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās bija Sandis Valters, kurš izcēlās ar 28 punktiem realizējot 8 no 11 trīspunktniekiem, tāpat Sanda kontā 4 rezultatīvas piespēles. Kērtisa Miledža rēķinā 17 „acis”. Zaudētājiem kā jau ierasts rezultatīvākais bija Kērtiss Nešs, 20 punkti, bet Andreja Jansona kontā 15 punkti.

Abas komandas katastrofāli slikti izpildīja soda metienus, ja „armijnieki” realizēja 44%, 18/8 sodiņus, tad „Lāčplēšiem” šis rādītājs bija vēl sliktāks 39%, 23/9.

Citā LBL 1. divīzijas mačā par pārsteigumu parūpējās „Liepājas Lauvas”, kas pagarinājumā Ventspils Olimpiskajā centrā ar 102:99 pārspēja BK "Ventspils".
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV