Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Populāri sportisti iejutīsies sporta skolotāju lomās

LETA, 25.02.2008. 17:15 | komentāri (2)

Lai popularizētu veselīgu un sportisku dzīvesveidu, no trešdienas, 27.februāra, Latvijas skolās sporta stundas vadīs populāri sportisti.
Populāri sportisti iejutīsies sporta skolotāju lomās
Pirmā paraugstunda notiks trešdien, 27.februārī, plkst.12 Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas sporta zālē, informē jauniešu organizācijā "Avantis".

Sporta paraugstundu sporta skolotāja Kaspara Upaciera - radiodīdžeja Ufo - vadībā kopā ar skolas 7.klases audzēkņiem piedalīsies sabiedrībā pazīstami sportisti - motosportiste Nellija Šlēgelmilha, vieglatlēts Māris Urtāns, basketbolists Uģis Viļums, ekstrēmo sporta veidu pārstāvis Kristaps Pagrabs.

No trešdienas uz Rīgas, Valmieras, Jūrmalas, Liepājas, Lielvārdes skolām dosies arī peldētājs Romāns Miloslavskis, BMX braucēji Māris Štrombergs un Artūrs Matisons, basketboliste Ieva Tāre, volejbolisti Toms Šmēdiņš un Viktors Koržeņēvics.

Līdz ar sportistu viesošanos skolās tiek dots starts arī skolēnu sporta un kultūras festivālam "ZZ čempionāts", kurā aicināti piedalīties 6.-8.klašu un 10.-11.klašu audzēkņi. Sporta festivāla mērķis ir aizraujošu sacensību veidā ieinteresēt sportošanā arī tos skolēnus, kurus ikdienā sports neaizrauj, kā arī veicināt klašu saliedētību.

Sportistu viesošanās skolās šogad notiek jau trešo gadu. Sporta skolotāju lomās līdz šim iejutušies un dažādas Latvijas skolas apciemojuši kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis, autosportists Haralds Šlēgelmilhs, soļotāja Jolanta Dukure, svarcēlājs Viktors Ščerbatihs, vieglatlēti Ineta Radēviča, Staņislavs Olijars, hokejists Normunds Sējējs un daudzi citi.

Šogad akciju rīko jauniešu organizācija "Avantis" sadarbībā ar "Zelta Zivtiņu". Akcijas atbalstītājs ir "Reebok".
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV