Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Izbraukuma spēlē "Barons"/LMT tiekas ar "KK Zagreb"

easyget.lv, 26.02.2008. 10:45

FIBA Eiropas kausa izcīņas ceturtdaļfināla otrajā spēlē "Barons"/LMT šodien izbraukumā tiekas ar Horvātijas klubu "KK Zagreb". Spēle sāksies plkst.19.00 pēc Latvijas laika.
Izbraukuma spēlē "Barons"/LMT tiekas ar "KK Zagreb"

Pirmdien Barons/LMT Rīgas delegāciju Zagreba sagaidīja ar 22 grādu siltumu un saulainu laiku. Komanda tika laipni sagaidīta viesnīcā Four Points Sheraton Panorama, saņemot arī labas pusdienas.

Plkst. 20 pēc vietējā laikā Barons/LMT Rīga, kas Zagrebā ieradusies 11 basketbolistu sastāvā aizvadīja treniņu. Tikai pie Trnsko sporta zāles komanda pirmo reizi pamanīja paaugstināto drošības līmeni, jo Baronu autobusu sagaidīja policijas patruļa.

Pati sporta zāle pārsteidza ar ļoti veco grīdas segumu. Vietas šajā zālē ir apmēram pāris tūkstošiem skatītāju, taču uz FIBA kausa iepriekšējā maču, kurā Zagreb uzņēma Grieķijas Olympia, bija sanākuši tikai 800 līdzjutēju.

Jāatgādina, ka abu komandu pirmajā spēlē Rīgā "Barons"/LMT pārspēja "KK Zagreb" ar 67:58.

Ceturtdaļfināla sērija ilgs līdz vienas komandas divām uzvarām. Nepieciešamības gadījumā 4.martā Rīgā abi klubi tiksies trešo reizi.

Ceturtdaļfināla pāru uzvarētāji iekļūs finālčetriniekā, kura cīņas norisināsies no 18.aprīļa līdz 20.aprīlim.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV