Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"Barons"/LMT atbildes spēlē horvātiem zaudē ar sešu punktu starpību

LETA, 26.02.2008. 21:15

FIBA Eiropas kausa izcīņas ceturtdaļfināla otrajā spēlē "Barons"/LMT izbraukumā otrdien ar rezultātu 74:80 izbraukumā piekāpās Horvātijas klubam "KK Zagreb" un dueļa uzvarētāja noskaidrošana atlikta uz abu komandu trešo maču, jo sērijā līdz divām uzvarām rezultāts kļuva neizšķirts 1-1.
"Barons"/LMT atbildes spēlē horvātiem zaudē ar sešu punktu starpību
Rezultatīvākais Latvijas kluba rindās mačā ar 16 gūtajiem punktiem bija Ģiedrjs Gusts, Žoao Paulu Batišta guva 13 punktus un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, bet Armands Šķēle guva 12 punktus. Savukārt "KK Zagreb" rindās 17 punktus guva Kruņoslavs Simons, bet pa 16 punktiem mačā guva Ante Tomičs un Jakovs Vladovičs.

Spēles pirmā ceturtdaļa aizritēja līdzīgā cīņā, tomēr ar nelielu "KK Zagreb" pārsvaru, kas tai pēc tās ļāva atrasties vadībā ar rezultātu 15:18. Mājinieki sekmīgāk sāka otro puslaiku, gūstot pirmos sešus punktus un iegūstot 11 punktu pārsvaru. "Barons"/LMT vēl spēja pietuvoties līdz 22:26, tomēr puslaika izskaņā mājinieki veica izrāvienu 11:0, kas tai ļāva izvirzīties vadībā ar 43:28. Savukārt pirmais puslaiks noslēdzās ar 46:32.

Mača trešajā ceturtdaļā spēles liktenis būtiski nemainījās un tā noslēdzās ar rezultātu 66:52 "KK Zagreb" labā. Ceturtajā ceturtdaļā Latvijas klubs pretiniekiem lēnām tuvojās un minūti un 57 sekundes pirms mača beigām pēc Batišta metiena rezultāts kļuva 69:74. Tomēr tuvāk par piecu punktu pārsvaru Latvijas kluba basketbolisti pretiniekiem pietuvoties nespēja un piedzīvoja zaudējumu mačā.

Abu komandu pirmajā spēlē Rīgā "Barons"/LMT pārspēja "KK Zagreb" ar 67:58.

Ceturtdaļfināla sērija ilgs līdz vienas komandas divām uzvarām un 4.martā Rīgā abi klubi tiksies trešo reizi.

Ceturtdaļfināla pāru uzvarētāji iekļūs finālčetriniekā, kura cīņas norisināsies no 18.aprīļa līdz 20.aprīlim.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV