Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Martā Milzkalnā notiks žurnāla "Triecienspēks" rīkots pasākums

LETA, 27.02.2008. 17:01

Atzīmējot trešo pastāvēšanas sezonu, snovborda un skeitborda žurnāls "Triecienspēks" 8.martā Milzkalna "Protest" snovborda parkā rīkos pasākumu "Triecienspēka grupējumu slaktiņš", informēja pasākuma rīkotāju pārstāvis Kaspars Grava.
"Triecienspēka" rīkotais pasākums ir snovborda karnevāls, kurā kopā sanāk snovbordisti no visas Latvijas, lai pavadītu lielisku dienu uz kalna.

Pasākums notiks jau ceturto reizi. Iepriekš šis pasākums sportistu aprindās bijis zināms kā ""Granade" grupējumu slaktiņš", norādīja Grava.

Katrs snovborda grupējums aicināts izvirzīt četrus pārstāvjus, kas karnevālā aizstāvēs sava kluba godu, komandai jābūt tērptai saskaņotos tērpos. Iepriekšējo gadu pasākumos labāko braucēju vidū manīti gan ārsti, gan gangsteri, tēli no dzīvnieku pasaules, disko dīvas un citi spilgti personāži. Paralēli snovborda sacensībām norisināsies smagās mūzikas koncerts turpat uz kalna.

Pēc pasākuma sportiskās daļas paredzēta ballīte ar "hip hop" dīdžeja piedalīšanos, kā arī žurnāla "Triecienspēks" devītā numura prezentācija.

Karnevāla dalībnieku sniegumu vērtēs profesionālā "Triecienspēka" žūrija. Šogad labākie tiks apbalvoti kategorijās "Dienas Slakteris", "Dienas Slaktere", "Labākā Triecienvienība", "Labākā kostīmu brigāde" un "Lielākā spindzele".

"Triecienspēks" ir pirmais un vienīgais snovborda un skeitborda žurnāls latviešu valodā. Ņemot piemēru no lielākajiem un labākajiem Eiropas un pasaules snovborda un skeitborda žurnāliem, "Triecienspēks" apkopo aktuālāko informāciju par skeitbordu un snovbordu, kā arī šogad plānots vairāk materiālu veltīt ūdens sporta veidiem Latvijā un pasaulē.

Katrā "Triecienspēks" žurnāla numurā atrodamas intervijas ar labākajiem un interesantākajiem braucējiem, dēļu sportu inventāra apskati, daudz labu fotogrāfiju no vietējiem un ārzemju fotogrāfiem, kā arī elegantākie triki no Latvijas dēļu sporta lietpratējiem.

Šogad žurnāls iznāks četras reizes - martā, maijā, augustā un novembrī.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV