Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

"VEF Rīga" šodien cīnās par iekļūšanu SEB BBL elites divīzijā

LETA, 01.03.2008. 11:05

SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) "Challenge Cup" turnīra ietvaros šodien Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā notiek finālspēle, kurā tiekas "VEF Rīga" un Lietuvas klubs Ķēdaiņu "Nevežis". Mača uzvarētājs iegūs tiesības 2008./2009.gada sezonā piedalīties SEB BBL elites divīzijā.

Vēl šodien cīņā par trešo vietu plkst.11.30 sacentīsies pusfināla spēļu zaudētāji ("Liepājas lauvas" un Panevēžas "Techasas"), bet fināla mačs starp "VEF Rīgu" un Ķēdaiņu "Nevežis" notiks plkst.14.00. To tiešraidē varēs vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā. Plkst.15.40 sāksies turnīra noslēguma ceremonija.

Piektdien pirmajā pusfināla spēlē divu Lietuvas klubu cīņā Kēdaiņu "Nevežis" pagarinājumā ar rezultātu 96:90 pārspēja Panevēžas "Techasas", savukārt otrajā pusfināla spēlē divu Latvijas klubu cīņā "VEF Rīga" komanda ar rezultātu 94:79 bija pārāka par "Liepājas lauvu" vienību.

Finālspēles uzvarētājs izcīnīs tiesības piedalīties SEB BBL izslēgšanas spēļu turnīrā, kā arī nākamās sezonas elites līgā, bet otrās vietas ieguvējs - tiesības piedalīties izslēgšanas spēļu turnīrā, kur pārspēlēs tiksies ar elites divīzijas devītās vietas ieguvēju.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV