Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

''Barons" spēlēs FIBA Eiropas kausa izcīņas turnīra ''Final Four''

Gatis Kreceris, 04.03.2008. 22:53 | komentāri (6)

Otrdien FIBA Eiropas kausa izcīņas ceturtdaļfināla izšķirošajā mačā „Barons/LMT” komanda savā laukumā „Arēnā Rīga” ar rezultātu 96:91 pārspēja Horvātijas „KK Zagreb” vienību. Pēc šī panākuma „baroni” nodrošināja sev vietu turnīra „Final Four”, kas norisināsies no 18. – 20. aprīlim. Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās ar 20 gūtajiem punktiem bija komandas kapteinis Armands Šķēle.
''Barons" spēlēs FIBA Eiropas kausa izcīņas turnīra ''Final Four''

Galerijas:

Abu komandu pirmajā savstarpējā cīņā „Barons/LMT” savā laukumā izcīnīja uzvaru ar 67:58, bet kā izrādījās šajā sērijā ar 2 spēlēm nepietika, lai „baroni” spētu nodrošināt vietu „Final Four”. Izbraukuma spēlē Zagrebā mājinieki izcīnīja panākumu ar 80:74 un pagarināja sēriju vēl par vienu spēli. Pēdējo un izšķirošo maču abas komandas aizvadīja „Barons/LMT” laukumā „Arēnā Rīga”.

„Barons/LMT” starta pieciniekā devās: Aleksanders, Gusts, Adomaitis, Šķēle un Bērziņš, savukārt viesu treneris Zeļko Pavličevičs laukumā sūtīja: Tomiču, Vladoviču, Simonu, Dundoviču un Basljanu.

Spēles pirmajā ceturksnī spēle aizritēja ļoti rezultatīvi un pēc nospēlētām 10 minūtēm laukuma saimniekiem piederēja 3 punktu pārsvars, 30:27. Pirmajā desmitminūtē jāuzteic mājinieku Lietuviešu leģionāra Daiņusa Adomaita spēle uzbrukumā, kurš izcēlās ar 10 gūtajiem punktiem.

Arī otrajā ceturksnī abas komandas turpināja pirmajā desmitminūtē iesākto un aizvadīja rezultatīvu ceturtdaļu, taču šoreiz veiksmīgāki izrādījās "KK Zagreb" basketbolisti, kuri pirmo puslaiku noslēdza minimālu vadību 56:55.

Pēc pirmā puslaika rezultatīvākie spēlētāji savās komandās bija Armands Šķēle un Mario Dundovičs, kuri attiecīgi bija guvuši 17 un 13 punktus.

Otrajā puslaikā spēle ritēja līdzīgi un nevienai no komandām ievērojamu atrāvienu veikt neizdevās. Tā tas turpinājās līdz pat mača beigām, kad, tomēr laukuma saimnieki nospēlēja meistarīgāk un līdz ar to varēja svinēt laimīgu un vērtīgu uzvaru ar 96:91.

"Barons/LMT" - "KK Zagreb" 96:91 (30:27, 25:29, 20:15, 21:20)

Lielisku spēli uzvarētāju rindās aizvadīja komandas kapteinis Armands Šķēle, kurš guva 20 punktus, izcīnīja 4 atlēkušās bumbas un atdeva 3 rezultatīvas piespēles. Daiņus Adomaitis izcēlās ar 19 punktiem un 6 bumbām zem groziem, bet viņa tautietis Ģiedrjs Gusts savā dzimšanas dienā guva 15 punktus, kā arī atdeva 5 rezultatīvas piespēles. Zaudētājiem pa 20 punktiem guva Ante Tomičs un Jakovs Vladovičs.

Jau zināms, ka „Final Four” spēles norisināsies no 18.aprīļa līdz 20.aprīlim, kur pusfinālā „baroniem” pretī stāsies Igaunijas Tartu „Rock”, savukārt otrajā pārī sacentīsies Beļģijas "Dexia Mons-Hainaut" un Kipras "EKA AEL" basketbolisti. Pāru uzvarētāji automātiski nodrošinās sev vietu finālā, bet zaudētāji sacentīsies par 3. vietu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV