Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Noskaidroti februāra vērtīgākie basketbola spēlētāji

easyget.lv, 05.03.2008. 10:48

Par Latvijas Basketbola līgas (LBL) pagājušā mēneša vērtīgāko spēlētāju 1. divīzijā atzīts Mareks Jurevičus no "Liepājas Lauvu" vienības, kurš vidēji spēlē guva 22,3 punktus.
Trijās februārī aizvadītajās spēlēs M. Jurevičus palīdzēja savai komandai izcīnīt trīs uzvaras, ieskaitot vēsturisko uzvaru pār basketbola klubu "Ventspils" – pateicoties M. Jurevičus precīzam trīspunktu metienam spēles pagarinājuma pēdējā sekundē, ar rezultātu 102:99 uzvaru svinēja „Liepājas Lauvas”. Tieši spēli ar ventspilniekiem spēlētājs aizvadīja visveiksmīgāk, iegūstot 36 punktus. Februārī M. Jurevičus vidēji mačā izcīnīja arī 5,0 atlēkušās bumbas un atdeva 3,5 rezultatīvas piespēles.

Par LBL pagājušā mēneša vērtīgāko spēlētāju 2. divīzijā atzīts Kristaps Kanbergs no "Ventspils Augstskolas" komandas, vidēji spēlē gūstot 21,3 punktus.

Četrās februārī aizvadītajās spēlēs K. Kanbergs palīdzēja savai komandai izcīnīt divas uzvaras, visveiksmīgāk aizvadot spēli pret komandu „ASK/Juniors”, kad tika gūti 29 punkti, izcīnītas 10 atlēkušās bumbas un nodotas 6 rezultatīvas piespēles. Vidēji spēlētājs vienā spēlē ir izcīnījis 6,5 atlēkušās bumbas un realizējis 4 rezultatīvas piespēles.

Par Latvijas Sieviešu Basketbola līgas (LSBL) vērtīgāko spēlētāju izvēlēta SK "Rīga" basketboliste Kristīne Vītola.

Viņa septiņās februāra mēneša spēlēs vidēji vienā spēlē ir izcīnījusi 9 punktus, 11,6 atlēkušās bumbas, kā arī ļoti efektīvi sevi parādījusi vidēji vienā spēlē realizējot 4,6 blokus. Spēlētājas veiksmīgākā spēle šomēnes aizvadīta pret BJSS „Rīdzene” vienību, gūstot 14 punktus un 19 atlēkušās bumbas, kā arī realizējot 4 rezultatīvas piespēles un 6 blokus
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV