Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Zvirgziņš atkāpies no Maskavas „Dynamo” galvenā trenera amata

easyget.lv, 05.03.2008. 13:45

Krievijas sieviešu basketbola kluba Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš atkāpies no amata. Kā galveno atkāpšanās iemeslu kluba vadībai viņš norādījis lielo slodzi saistībā ar Latvijas sieviešu izlases sagatavošanu Pekinas Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīram.
Zvirgziņš atkāpies no Maskavas „Dynamo” galvenā trenera amata
Ojārs Kehris, Latvijas Basketbola savienības prezidents: „Man ir patiess prieks, ka Maskavas „Dynamo” vadība ir pieņēmusi lēmumu izpildīt Zvirgzdiņa lūgumu atbrīvot viņu no amata klubā. Tagad viņš varēs vairāk laika veltīt mūsu sieviešu basketbola izlases sagatavošanai, kas, manuprāt, būs svarīgs priekšnoteikums komandas panākumiem Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.”

Ainārs Zvirgzdiņš tika iecelts Latvijas izlases galvenā trenera amatā pērnā gada aprīlī, un viņa vadībā Latvijas sieviešu izlase 2007.gada Eiropas čempionātā izcīnīja vēsturisko ceturto vietu.

Atgādinām, ka Maskavas "Dynamo" klubā spēlē arī Eiropas labākā basketboliste aizvadītajā sezonā Anete Jēkabsone-Žogota, kā arī vēl viena Latvijas izlases spēlētāja Ieva Kubliņa.

Plašāka informācija pieejama: http://www.dinamobasket.ru/news/2008-03-04-182.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV