Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

LTV demonstrēs FIBA Eirolīgas Zvaigžņu spēli basketbolā sievietēm

LETA, 10.03.2008. 15:25

Ceturtdien, 13.martā, plkst.21.45 Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā tiks demonstrēta FIBA Eirolīgas Zvaigžņu spēle basketbolā sievietēm.
LTV demonstrēs FIBA Eirolīgas Zvaigžņu spēli basketbolā sievietēm
Zvaigžņu spēli LTV 7.kanālā komentēs Edgars Buļs un Elvis Jansons. Līdztekus spēlei skatītāji redzēs arī dažādus basketbola elementu konkursus.

Eiropas zvaigžņu izlases sākuma pieciniekā ievēlēta arī Latvijas basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, savukārt viens no Eiropas izlases treneriem būs Gundars Vētra.

Jēkabsone-Žogota gan vēl atgūstas no ziemā gūtā pleca savainojuma, un viņas līdzdalība spēlē ir neskaidra.

Kopā ar Jēkabsoni-Žogotu vēl pirmajā pieciniekā iebalsotas trīs spānietes un viena turciete. Savukārt pretiniekos būs Eiropā spēlējošās labākās pārējās pasaules basketbolistes - četras no ASV un viena no Austrālijas.

Pasaules izlasē iekļauta arī bijusī Latvijas čempionvienības "TTT/Rīga" leģionāre Aisisa Tilisa, kura šobrīd jau ir pārgājusi Spānijas vienību "Arranz-Jopisa Burgos".

Spēle notiks Krievijā, Maskavas piepilsētā Vidnojē, Maskavas apgabala komandas "Spartak" mājvietā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV