Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

LTV7 ēterā - Eirolīgas visu Zvaigžņu spēle basketbolā sievietēm

easyget.lv, 11.03.2008. 10:00

Ceturtdien, 13.martā, pulksten 21:45 LTV7 pārraidīs FIBA basketbola Eirolīgas visu Zvaigžņu spēli basketbolā sievietēm.
LTV7 ēterā - Eirolīgas visu Zvaigžņu spēle basketbolā sievietēm
Eiropas Zvaigžņu izlases sākuma pieciniekā ievēlēta arī Latvijas basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, savukārt viens no Eiropas izlases treneriem būs Gundars Vētra.

Eiropas 2007. gada labākā basketboliste Anete Jākabsone-Žogota līdzjutēju balsošanā pārliecinoši tika ievēlēta sākuma sastāvā. Kopā ar viņu vēl pirmajā pieciniekā ir trīs spānietes un viena turciete. Savukārt pretiniekos būs Eiropā spēlējušās labākās basketbolistes – četras no ASV, kā arī viena no Austrālijas.

Spēle notiks Krievijā, Maskavas piepilsētā Vidnojē, Maskavas apgabala komandas „Spartak” mājvietā.

Anete Jēkabsone-Žogota gan vēl atgūstas no ziemā iegūtā pleca savainojuma, taču vairums sporta profesionāļu prognozē viņas piedalīšanos šajā basketbola šovā. Anete jau sākusi aizvadīt vieglus treniņus. Piedalīšanās Zvaigžņu spēlē taču ir ikvienas basketbolistes goda lieta.

FIBA Eirolīgas Zvaigžņu spēli LTV7 komentēs Edgars Buļs un Elvis Jansons. Līdztekus spēlei skatītāji redzēs arī dažādus basketbola elementu konkursus.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV