Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Nenads Trajkovičs sāk tikties ar izlases kandidātiem

easyget.lv, 11.03.2008. 14:45

Vīriešu basketbola nacionālās izlases galvenais treneris Nenads Trajkovičs ir sagatavojis grafiku sarunām ar izlases kandidātiem un jau šodien ir uzsācis pārrunas ar atsevišķiem spēlētājiem.
Līdz 21.martam N. Trajkovičs tiksies ar visiem Latvijā spēlējošajiem izlases kandidātiem (Sandi Valteru, Gati Jahoviču, Raiti Grafu, Sandis Buškevicu, Armandu Šķēli, Raimondu Vaikuli, Uvi Helmani, Aigaru Vītolu, Pāvelu Veselovu, Kasparu Ciprusu, Kasparu Bērziņu), kā arī ar bijušo izlases galveno treneri Kārli Muižnieku.

No 22. līdz 28.martam N. Trajkovičs atradīsies Maskavā, lai tiktos ar Kristapu Valteru. Viņš ne tikai paredzējis klātienē vērot kluba Triumph spēles (22.martā – pret klubu Dynamo un 27.martā – pret CSKA), bet arī apmeklēt treniņus, tikties ar pašu spēlētāju, kluba treneri un vadību.

30.martā izlases galvenais treneris dosies uz Itāliju, lai satiktu Kristapu Janičenoku, Jāni Blūmu un Jāni Porziņģi. Vizītes laikā viņš tiksies ar spēlētājiem un klubu vadību, kā arī apmeklēs klubu UPIM, Eldo Napoli un Pistoria Carmatic spēles un treniņus.

Aprīļa otrajā pusē N. Trajkovičs plāno vizīti arī pie Ivara Timermaņa Vācijā un, iespējams, Troja Ostlera Itālijā, šiem braucieniem datumi vēl tiek precizēti.

„Vēlos personīgi iepazīties un uzaicināt uz izlasi visus Latvijas labākos basketbolistus, kā arī redzēt klātienē viņu spēles. Gribu uzsvērt, ka šie 17 uzvārdi plus vēl Andris Biedriņš nav galējais kandidātu saraksts. Turpināšu aktīvi sekot visu Latvijas labāko un perspektīvāko basketbolistu gaitām, un iespēja tikt izlasē ir arī citiem spēlētājiem, kuri rādīs augsta līmeņa basketbolu,” skaidro N. Trajkovičs.

Atgādinām, ka N. Trajkoviču par vīriešu basketbola nacionālās izlases galveno treneri Latvijas Basketbola savienības valde apstiprināja šī gada 29.februārī.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV