Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Jēkabsone-Žogota atsakās no dalības FIBA Eirolīgas Zvaigžņu spēlē

LETA, 12.03.2008. 16:35

Latvijas basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota, kura pārstāv Maskavas klubu "Dinamo", traumas dēļ tomēr nepiedalīsies ceturtdien paredzētajā FIBA Eirolīgas Zvaigžņu spēlē, trešdien apstiprināja turnīra organizatori.
Jēkabsone-Žogota atsakās no dalības FIBA Eirolīgas Zvaigžņu spēlē
Tomēr Latvijas spēlētāja pirms mača saņems 2007.gada Eiropas labākās basketbolistes balvu.

Jau ziņots, ka pleca saišu traumu Jēkabsone-Žogota guva pirms nepilna mēneša. Paredzams, ka laukumā viņa nevarēs iziet vēl vismaz nedēļu.

Vienīgais Latvijas pārstāvis Zvaigžņu spēlē līdz ar to būs Maskavas kluba CSKA galvenais treneris Gundars Vētra, kurš cīņā ar pasaules komandu vadīs Eiropas izlasi.

Pasaules izlasē iekļauta arī bijusī Latvijas čempionvienības "TTT/Rīga" leģionāre Aisisa Tilisa, kura šobrīd jau ir pārgājusi uz Spānijas vienību "Arranz-Jopisa Burgos".

Spēle notiks Krievijā, Maskavas piepilsētā Vidnojē, Maskavas apgabala komandas "Spartak" mājvietā. Spēli plkst.21.45 būs iespējams ierakstā vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV