Piektdiena, 20.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Marianna, Ginters, Guntra;

Līderu duelī pārāki "Barons/LMT"

Gatis Kreceris, 12.03.2008. 23:08 | komentāri (16)

Trešdien Latvijas Basketbola līgas spēlē savā starpā tikās abi Rīgas vadošie basketbola klubi, „ASK Rīga” un „Barons/LMT”. Uzvaru ar 80:66 šoreiz izcīnīja „baroni”, kuri pēc šī panākuma ieņem līderpozīcijas turnīra tabulā. Rezultatīvākais spēlētājs uzvarētāju rindās ar 19 punktiem bija Demetrius Aleksanders.
Līderu duelī pārāki "Barons/LMT"

Galerijas:

Šis mačs abām komandām savā starpā šosezon bija jau ceturtais. Divas spēles bija aizvadītas BBL turnīrā un 1 LBL. Pirmajā Latvijas Basketbola līgas spēle interesantā un rezultatīvā cīņā ar 100:99 pārāki bija „armijnieki”. Līdz šim "ASK Rīga" zaudējuma rūgtumu pašmāju čempionātā tā arī nebija izjutusi, tā kā šīm mačam bija augta cena cīņā par 1. vietu turnīra tabulā.

Ramūns Butauts starta pieciniekā sūtīja: Valteru, Bramletu, Miledžu, Jahoviču un Sandersu, savukārt Kārlis Muižnieks kā pirmajiem uzticējās – Aleksanderam, Gustam, Bērziņam, Adomaitim un Šķēlem.

Jau no spēles pirmajām minūtēm laukumā norisinājās azartiska un saspringta cīņa, kurā pēc nospēlētām 10 minūtēm ar 4 punktiem, 21:17 pārāki „baroni”. Arī otrajā desmitminūtē spēles scenārijs bija ļoti līdzīgs. Spēle ritēja punkts punktā un nevienai no komandām ievērojamu pārsvaru pirms atpūtas iekrāt neizdevās. Pēc pirmā puslaika rezultāta tablo vēstīja 39:37 „Barons/LMT” labā. Jāatzīmē, ka pirmajās 20 minūtēs „ASK Rīga” komanda nopelnīja 2 tehniskās piezīmēs un vienu nesportisko, kamēr „Barons/LMT” 2 nesportiskās. Pēc spēles pirmā cēliena rezultatīvākie spēlētāji savās komandās bija Aleksanders un Miledžs, attiecīgi 11 un 9 punkti.

Otrā puslaika pirmajā pusē abas komandas turpināja iesākto, lai gan vadībā lielākoties atradās „baroni”. Tuvojoties spēles beigām pamazām sāka izpausties „Barons/LMT” pārsvars. Spēles beigās nevar neatzīmēt „baronu” pacietīgo spēli gan aizsardzībā, gan uzbrukumā, kas lielā mērā noteica, ka šīsdienas uzvarētāji būs Kārļa Muižnieka trenētie basketbolisti. Spēles beigu rezultāts 80:66.

„ASK Rīga” – „Barons/LMT” 66:80 (17:21, 20:18, 15:17, 14:24)

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 19 punktiem bija Demetrius Aleksanders, kuram arī 8 atlēkušās bumbas, bet Ģjiedra Gusta kontā 15 punkti, savukārt Armands Šķēle atzīmējās ar 13 gūtajiem punktiem. Zaudētājiem ar 15 punktiem izcēlās Kērtiss Miledžs, bet pa 10 punktiem guva Sandis Valters un A. J. Bramlets.
Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV